علیرضا قامتی روز چهارشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی نیشابور افزود: به خاطر این رفتارها از سوی مردم تحت فشار هستیم و مطالبه عمومی این است که مراکز مذهبی باز شود.
وی ادامه داد: پیشنهاد ما این است که چند مکان مذهبی بازگشایی و تست شود تا در زمان بازگشایی عمومی در وضعیت سفید آمادگی لازم داشته باشیم.
وی گفت: اقدامات موثری در آذر و دی ماه سال گذشته برای ذخیره سازی ارزاق عمومی و برخی اقلام دارویی و آمادگی لازم برای بحران اسفند ماه در نیشابور انجام شد.
قامتی با قدردانی از تلاش نظام سلامت، پویشهای مردمی و گروههای جهادی برای کمک در مبارزه با کرونا افزود: فرهنگ عمومی شهرستان به گونهای است که مردم به میدان آمدند و شعور، همگرایی و همدلی خود را نشان دادند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی نیشابور نیز گفت: روحانیت و تشکل های مذهبی خود را ملزم به رعایت دستورات ستاد مبارزه با کرونا میدانند و به همین خاطر مساجد، هیاتها و محافل مذهبی تعطیل هستند.
حجت الاسلام علیرضا جوانشیری افزود: طی این مدت در نیشابور ۶۰ هیات و تشکل در برنامه های ستاد مبارزه با کرونا و ستاد رزمایش مواسات مشارکت داشتند و ۱۲ میلیارد ریال کمکهای مردمی از سوی نمازگزاران و هیاتها جمع آوری شده است.
رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور هم گفت: این شهرستان رتبه دوم ابتلا به کرونا در خراسان رضوی را بعد از مشهد دارد و در این استان همه شهرها در منطقه قرمز هستند و آینده را هم نمیتوانیم پیشبینی کنیم چون ماهیت ویروس شناخته شده نیست و نمی دانیم چه مسیری را طی میکند.
دکتر محسن عظیمی نژاد با اشاره به نقش نیروهای بسیجی در غربالگری و گندزدایی در شهرستان برای پیشگیری از ابتلا به کرونا افزود: این یک افتخار ابدی برای جمهوری اسلامی است و اتحاد مردم سبب شد که بحران کرونا به فرصت تبدیل شود.
مرکز شهرستان ۴۵۰هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.