امید طهماسبی‌زاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: به این ترتیب هم اکنون در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی تعداد ۲۲۷ واحد صنایع مذکور در حوزه کشاورزی و دامداری در مشهد فعالیت دارد.

وی اضافه کرد: با توجه به ظرفیتهای بالقوه شهرستان مشهد در تولید محصولات کشاورزی، باغی و همچنین دامی، مشهد در این زمینه رتبه نخست در استان را دارد.

مدیر جهاد کشاورزی مشهد گفت: صنایع تبدیلی و تکمیلی باعث جلوگیری از هدر رفتن محصولات کشاورزی و دامی، تضمین‌کننده بازار کشاورزان، امنیت غذایی و اشتغال برای استان است و حتی محصولات تولیدی در این بخش مرغوبیت لازم و کیفیت بالا برای صادرات به کشورهای اروپایی را دارد.

طهماسبی زاده افزود: واحدهای صادراتی در این بخش شامل محصولات زعفران ، چیپس، خرما و تا حدودی رب ، آجیل و فرآورده های لبنی است.
وی ادامه داد: در کل استان خراسان رضوی هزار و ۵۰ پروانه فعالیت صادر شده و از این تعداد ۳۰۰ واحد در شهرستان مشهد قرار دارند که تعداد ۲۲۷ واحد آن فعال و دایر است.

سالانه برای تولید هشت میلیون تن انواع محصولات باغی، زراعی و دامی در خراسان رضوی یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار زمین زیر کشت ۸۳ نوع محصول می‌رود.

بخش کشاورزی ۲۸ درصد اشتغال و ۳۰ درصد صادرات غیرنفتی خراسان رضوی را به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.