مدیر مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه در آیین افتتاح این پایگاه با بیان این که عملیات اجرایی ساخت این پایگاه از خرداد ۹۸ آغاز شده بود گفت: برای احداث و تکمیل این پایگاه اورژانس با ۱۴۳ مترمربع زیربنا، چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال  اعتبار هزینه شده است.
محمدجواد امیری افزود: با بهره برداری از این پایگاه، مجموع پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ در شهرستان تربت‌حیدریه به چهار پایگاه افزایش یافت که می‌تواند منشا خدمات ارزشمندی برای مردم باشد. 

وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۵ پایگاه شهری و جاده‌ای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه در سه شهرستان تربت‌حیدریه، مه‌ولات و زاوه فعال و مشغول ارایه خدمت به مردم هستند. 

مدیر مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه گفت: در برنامه ششم توسعه در جمعیت زیر پوشش این واحد دانشگاهی، ۲۵ پایگاه در نظر گرفته شده است که از این تعداد علاوه بر ۱۵ پایگاه فعال، چهار پایگاه دیگر نیز در مرحله ساخت است.

امیری ابراز امیدواری کرد با بهره برداری هرچه سریعتر از این پایگاه‌های اورژانس، بتوانیم خدمات بیشتری در حوزه فوریت‌های پزشکی به مردم ارایه دهیم.

دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه با زیرپوشش داشتن سه شهرستان تربت‌حیدریه، مه‌ولات و زاوه به ۳۶۳ هزار نفر جمعیت سه شهرستان در جنوب استان خراسان رضوی خدمات می‌دهد.

 این دانشگاه ۱۹۰ تخت در بیمارستان نهم دی شهر تربت‌حیدریه و ۲۰ دستگاه تخت بیمارستانی در شهر فیض‌آباد، مرکز شهرستان مه‌ولات دارد.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع است. 

براساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۸۸ هزار و ۱۹۴ نفر در ایران به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند. این بیماری تاکنون جان پنج هزار و ۵۷۴ نفر را در کشور گرفته است. 

همچنین تاکنون ۶۶ هزار و ۵۹۶ نفر از مبتلایان به کرونا در ایران بهبود یافته‌اند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.