امان‌الله خدمتگزار روز چهارشنبه در نشست شورای اداری شهرستان خوشاب افزود: معین های اقتصادی خوشاب با تشکیل صندوق‌های خرد و حمایت از سرمایه جوامع محلی، گام‌های موثری در رونق و جهش تولید برداشته اند.
وی ادامه داد: نام‌گذاری امسال به نام "جهش تولید" توسط رهبر معظم انقلاب، شرایط مناسب تری را در حوزه کسب و کار و حمایت از سرمایه گذاران فراهم کرده است.
فرماندار خوشاب گفت: تمامی امکانات زیر ساختی آب، برق و گاز در ناحیه صنعتی این شهرستان فراهم شده است لذا انتظار می‌رود دستگاه‌های مختلف جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت زمینه جذب سرمایه‌گذاران را  مبتنی بر توانمندی منطقه ایجاد کنند.  
در اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی شهرستان خوشاب، هلدینگ اقتصادی پارسیان به عنوان معین اقتصادی این شهرستان مشخص شده است که اجرای  ۱۹ سند همکاری با سرمایه گذاری ۲۷۰ میلیارد ریال را در حوزه های صنعت، کشاورزی و توسعه روستایی شهرستان خوشاب با اشتغال‌زایی برای ۲۴۵ نفر تعهد کرده است.
سلطان آباد، مرکز شهرستان ۳۸ هزار نفری خوشاب در فاصله ۱۷۵ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد. 

علیرضا رزم‌حسینی پیش از حضور در سمت استانداری خراسان رضوی و در زمان تصدی استانداری کرمان طرحی موفق از توسعه را در قلعه گنج اجرا کرد که مورد توجه و تشویق رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار گرفت.

وی با الگوگیری از تجربه موفق قلعه گنج 'طرح مثلث توسعه اقتصادی، فرهنگی' را به عنوان برنامه عملیاتی خود در چارچوب تلاش برای تحقق اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی اعلام و در همین راستا از دی ماه ۱۳۹۷ با تقسیم استان به ۱۲ منطقه (بر مبنای حوزه های انتخاباتی) اجرای آن را پیگیری کرده است. 
در چارچوب این طرح نهادها و موسسات بخش خصوصی، غیردولتی یا نیمه‌دولتی به عنوان "معین اقتصادی" مناطق ۱۲ گانه خراسان رضوی انتخاب و وظایف و تعهداتشان در قالب یک تفاهمنامه برای هر معین اقتصادی مشخص می‌شود.

بر این اساس هم‌اینک معین‌های اقتصادی در قالب طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در مناطق ۱۲ گانه خراسان رضوی ۹۸ درصد از کل روستاهای استان را زیر پوشش برنامه‌های توسعه برده‌اند. افزون بر ۹۲ درصد معین‌های اقتصادی خراسان رضوی از بخش خصوصی و هشت درصد از بخش دولتی و نهادهای غیردولتی هستند.

تفاهمنامه‌های سرمایه‌گذاری طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی شامل ۲۱ درصد در حوزه خدمات و گردشگری ۴۴ درصد در حوزه صنعت و ۳۵ درصد در حوزه کشاورزی است.

همچنین در این ارتباط نهادی با عنوان 'نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی' توسط استاندار خراسان رضوی تشکیل و فعال شده که با بهره‌گیری از مشاوره نخبگان و دانشگاهیان وظایفش "فراهم کردن زمینه انتقال تجارب معینهای اقتصادی، کنترل و نظارت بر پروژه‌ها و عملکرد معینها، پیگیری امور اداری و مشکلات معینهای اقتصادی با نظارت مستقیم فرمانداران" است

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.