مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: در شرایط کرونایی نظارت بازرسین بهداشت محیط بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بویژه نانوایی‌ها شدت یافته و گزارش تخلفات به صورت روزانه به ستاد مرکزی اعلام می‌گردد.

علی اصغر حسنی افزود: در حال حاضر حدود چهار هزار نانوایی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در استان خراسان رضوی دایر است که به طور مستمر تحت نظارت و بازرسی قرار دارد.
وی ادامه داد: بر اساس پروتکل‌های تعیین شده هزینه نان باید با استفاده از کارتخوان پرداخت شود و در هر نانوایی باید یک فروشنده برای دریافت وجه به کار گرفته شود و این فرد به هیچ عنوان نباید با تهیه و توزیع نان در تماس باشد.

وی گفت: در اجرای طرح بسیج ملی مقابله با کرونا تاکنون بیش از ۱۲ هزار بازدید از نانوایی‌های فعال در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شده که بیش از یک هزار و ۱۵۰ نانوایی اخطار گرفته‌ و ۱۷۶ واحد نیز به دلیل تخلف به مراجع قضایی معرفی شده‌اند.

حسنی افزود: شهروندان هرگونه تخلف بهداشتی در حوزه نانوایی‌ها و سایر مراکز عرضه و توزیع مواد غذایی را از طریق شماره‌های ۱۹۰ و ۱۹۱ اطلاع‌رسانی کنند.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیش از پنج میلیون نفر از جمعیت ۶ و نیم میلیونی استان خراسان رضوی را زیرپوشش دارد و بقیه جمعیت استان در قالب دانشکده و دانشگاه‌های علوم پزشکی گناباد، سبزوار، تربت‌حیدریه، تربت‌جام و نیشابور خدمات‌رسانی می‌شوند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.