جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قرارگاه مبارزه با کرونا روز یکشنبه با بیان مطلب فوق در گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفت: چهار بیمارستانی که اکنون بیماران دچار سکته قلبی را از طریق اورژانس ۱۱۵ در مشهد پذیرش می‌کنند شامل " قلب و عروق جواد الائمه، موسی بن جعفر، مهر حضرت عباس و امام زمان (عج)" هستند.
دکتر شاپور بدیعی افزود: در این چارچوب بیماران دچار سکته قلبی در قالب کد درمانی ۲۴۷ (هفته روز هفته به صورت شبانه‌روزی)  به سرعت توسط اورژانس به بیمارستانهای معین دانشگاه علوم پزشکی مشهد انتقال یافته و برای پیشگیری از عوارض در صورت نیاز طی زمان ۲۰ دقیقه نسبت به باز کردن رگهای بیماران اقدام می‌شود.
وی خاطر نشان کرد: کلیه هزینه‌های درمانی بیماران قلب و عروق با کد ۲۴۷ در بیمارستان‌های معین با تعرفه دولتی محاسبه می‌شود و جای هیچگونه نگرانی برای بیماران و خانواده‌های آنان از این بابت نیست.
وی گفت: بیمارستان رضوی مشهد در شرایط کرونایی اکنون به عنوان معین مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیماران دچار سکته مغزی را پذیرش می‌کند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در حال حاضر مراکز درمانی معین بازویی قوی برای دانشگاه علوم پزشکی مشهد به‌شمار می‌روند، چراکه از زمان شیوع ویروس کرونا در مشهد بیمارستان‌های شریعتی، قائم(عج) و امام رضا(ع)  معرفی شده و تمام توان خود را برای درمان بیماران کرونایی به کار گرفته‌اند. 
به گفته دکتر بدیعی، در راستای تمرکز بهتر و بیشتر مدیران، پرسنل و کادر درمانی بیمارستانهای ویژه درمان مبتلایان به کرونا، مراکز درمانی معین در حوزه‌های قلب و عروق، مغز و اعصاب، زنان و زایمان، آزمایشگاهی و مسمومان معرفی شده‌اند.
در حال حاضر افزون بر پنج میلیون نفر از جمعیت شش میلیون و ۴۰۰ هزار نفری استان خراسان رضوی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارد و بقیه توسط دانشکده و دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، تربت حیدریه، گناباد، تربت جام و نیشابور خدمات‌رسانی می‌شوند.
 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.