غلامرضا کاظمی روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: مبارزه با کرونا عزم جدی و مشارکت همگانی را می‌طلبد و هر کس به‌ نوبه خود وظیفه‌ای برای مقابله با این ویروس دارد که سهم قشر دانشگاهی و علمی پررنگ تر است.

وی این واحد دانشگاهی را قطب رشته مهندسی شیمی دانست و ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان به‌ عنوان یک دانشگاه فناور و تولید محور به دنبال پرورش استعدادهای دانشجویی و اساتید در حوزه‌های مختلف به‌ ویژه شیمی بوده تا در بحران‌های این‌چنینی بتواند باری از دوش مردم بردارد.

وی با اشاره به فعالیت سه عضو هیات علمی این دانشگاه در یک شرکت دانش‌بنیان برای تولید محلولی خاص که در خاورمیانه همانند ندارد گفت: این محلول به‌ صورت آزمایشگاهی تولید می‌شد که شیوع ویروس کرونا نیاز به تولید آن را افزایش داد و در حال حاضر با سطح وسیع‌تری برای در اختیار قرار گرفتن مردم تولید می‌شود.

کاظمی ظرفیت تولید این ماده ضدعفونی کننده را حدود ۲۰۰ تن دانست و افزود: از این ماده تاکنون برای ضدعفونی کردن معابر شهری و روستایی، مساجد، ادارات و مکان‌های عمومی استفاده‌ شده و حتی به خارج از شهرستان نیز ارسال شده است.

وی با اشاره به رایزنی‌ها برای اخذ مجوز تولید این محصول برای استفاده دست ادامه داد: برای دسترسی عموم مردم به این ماده ضدعفونی‌کننده سطوح، مرکز فروشی در سطح شهر اختصاص یافته تا بتوانیم این ماده را باقیمت متعارف در اختیار مردم قرار دهیم.

وی گفت: با توجه به اینکه در وضعیت کنونی برای ضد عفونی‌ های فردی از الکل استفاده می‌شود، تولید ماده ضدعفونی‌کننده توسط این شرکت دانش‌بنیان در این واحد دانشگاهی که بر پایه کلر بوده و از پسماندهای پتروشیمی تهیه می‌شود می‌تواند در کاهش نیاز به الکل و تولید آسان‌تر این محصول مؤثر باشد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان افزود: یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این ماده ضدعفونی کننده ماندگاری بین ۱۰ تا ۱۲ ساعته بر روی سطح است و هیچ‌گونه آسیبی در تماس با پوست ایجاد نمی‌کند.

وی ادامه داد: سهم ما در بحران کرونا می‌تواند ایجاد آرامش و در کنار مردم بودن با تولید محصولات این‌چنینی برای پیشگیری از این بیماری در جامعه باشد.

مقابله با بحران نیازمند عزم همگانی است. بدون یک اراده جمعی معطوف به‌مواجهه مؤثر با بیماری، امکان رهایی از زنجیره انتقال آن وجود ندارد. بر همین اساس به ابتکار سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی پویشی اجتماعی برای فراخوان عمومی و عمل به مسوولیت پذیری جمعی در برابر شیوع ویروس عامل بیماری کرونا به راه افتاده است.

از ابتدای شیوع این ویروس در شهرستان قوچان تا دوم فروردین‌ ماه سال جاری تعداد مبتلایان به این بیماری که تست آن‌ها مثبت بوده است ۲۹ مورد گزارش‌شده که چهار نفر آنان جان خود را از دست داده‌اند و ۲۴ بیمار نیز توانستند پس از بهبودی از بخش قرنطینه بیمارستان موسی بن جعفر (ع) قوچان مرخص شوند.

در حال حاضر یک بیمار کرونایی در این بیمارستان بستری است.

شهرستان قوچان در ۱۳۷ کیلومتری شمال غربی مشهد قرار دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.