حامد قربانی یکشنبه شب در حاشیه بازدید از روند ضد عفونی کردن معابر عمومی معابر عمومی گناباد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این شهرستان هر لیتر الکل با نرخ دولتی ۴۰۰ هزار ریال در داروخانه ها و با  نرخ آزاد به مبلغ یک میلیون ریال در سایر واحدهای صنفی لوازم بهداشتی طی چند روز گذشته عرضه شد.

وی ادامه داد: این تفاوت قیمت موجب افزایش تقاضا و ازدحام برای خرید الکل با نرخ دولتی در داروخانه ها شد.

فرماندار گناباد گفت: با شیوع ویروس کرونا دو هزار لیتر الکل به نرخ دولتی و آزاد تامین و در این شهرستان توزیع شد که از این مقدار، هزار و ۸۰۰ لیتر الکل توسط دانشگاه علوم پزشکی گناباد در داروخانه ها  و ۲۰۰ لیتر الکل توسط خانه صنعت و معدن در بین واحدهای تولیدی مربوطه عرضه شد.

قربانی افزود: یک واحد تولیدی برای تولید الکل طبی در گناباد به تازگی فعالیت خود را آغاز کرده و این ماده ضد عفونی را در اندازه های ۲۵۰ سی. سی  تولید و روانه بازار می کند.

وی ادامه داد: هم اکنون الکل با نرخ آزاد در تعدادی از واحدهای صنفی گناباد توزیع می شود ولی بیشتر تقاضای مردم خرید الکل با نرخ دولتی است که با کمبود مواجه است.

فرماندار گناباد گفت: برای کاهش مشکل کمبود ماسک نیز خط تولید آن در سه نقطه گناباد راه اندازی شده و یکی از کار آفرینان حجم زیادی پارچه و مواد اولیه تولید ماسک را وارد شهرستان کرده که به زودی خط تولید آن اضافه می شود.

قربانی افزود: نمونه های آزمایشهای بیماران مبتلا به کرونا گناباد تا قبل از این به تهران ارسال می شد که بررسی آنها با توجه حجم نمونه های ارسالی از سایر نقاط کشور مدت زمان بیشتری به خود اختصاص می داد ولی با راه اندازی آزمایشگاه تشخیص طبی این بیماری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد به آنجا ارسال و نتایج طی ۷۲ ساعت اعلام می شود.

وی ادامه داد: پیشنهاداتی برای راه اندازی آزمایشگاه تشخیص کرونا در گناباد به مسوولان ذیربط ارایه شده ولی تاکنون محقق نشده است.

فرماندار گناباد گفت: ضد عفونی کردن معابر عمومی توسط شهرداریهای تابعه گناباد هر شب و در زمان حجم تردد کم توسط شهرداریها و با استفاده از ظرفیتهای مردمی در حال انجام است.

قربانی افزود: ضد عفونی کردن ادارات و تمهیدات پیشگیرانه برای مقابله با کرونا در دستگاههای اجرایی نیز  با نظارت مسوولان آنها به صورت مستمر انجام می شود.

وی اضافه کرد: مردم گناباد به صورت خودجوش در پیشگیری از شیوع بیماری کرونا مشارکت دارند و با اقداماتی مانند راه اندازی کمپین "نه به مسافرت به گناباد" و یا در قالب  گروههایی برای ضد عفونی کردن معابر با شهرداریها و دهیاریها مشارکت می کنند.

۳۲ بیمار با علائم مشکوک به کرونا در بیمارستان علامه بهلول گنابادی بستری هستند و چهار بخش با ظرفیت ۶۶ تخت در این بیمارستان بدین منظور پیش بینی شده است.

طبق اعلام کمیته مراقبت و درمان کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکنون هزار و ۷۸۷ بیمار مبتلا به عفونت‌های حاد تنفسی در بیمارستان‌های خراسان رضوی بستری شده‌اند که از این تعداد ۷۵۷ نفر بهبود یافته و از بیمارستان مرخص شده و بقیه تحت درمان قرار دارند.

بر اساس آخرین آمار اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در استان خراسان رضوی به ۱۵۲ نفر رسیده است.

تاکنون آزمایشهای پنج بیمار مبتلا به کرونا در گناباد مثبت اعلام شده است.

شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.