آنان اعم از زن و مرد، پیر و جوان آمده اند تا با شرکت در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری حمایت خود را از انقلاب و آرمان‌های اسلامی اعلام کنند.
یکی از شهروندان مشهد که در صف انتظار برای شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در حوزه انتخابیه دبیرستان دخترانه فرهیختگان حضور دارد، به خبرنگار ایرنا گفت: شرکت در انتخابات برای تمام ایرانیان با توجه به هجمه دشمنان و شرایط موجود امروز یک امر ضروری است.
مریم جلالی که به اتفاق دو فرزند سه و پنج ساله خود برای شرکت در انتخابات آمده است، افزود: با هدف حمایت از کشورم و امید به حل مشکلات مردم در این انتخابات شرکت کرده‌ام و نامزدهای منتخب خود را با تحقیق و بررسی سابقه کاریشان با کمک همسرم  انتخاب کرده‌ام.
یکی دیگر از شهروندان مشهد که رای خود را در این حوزه انتخابیه به صندوق انداخت به خبرنگار ایرنا گفت: شرکت در انتخابات را وظیفه شرعی و حق قانونی خود می دانم و معتقدم برای حل مشکلات کشورم با انتخاب فرد اصلح باید پای صندوق‌های رای آمد.
وی افزود: امیدوارم به خواست خدا افرادی که به آنها رای دادم بتوانند وظیفه شرعی و قانونی خود را به نحو احسن انجام دهند و برای رفع مشکلات کشور بیش از پیش قدم بردارند. 
وی با بیان اینکه برخی عدم شرکت در انتخابات را راه حل خود برای حل مشکلات می‌دانند، اظهار داشت: رای ندادن مشکلی را حل نمی‌کند و مردم بدانند که برای برطرف شدن مشکلات و توسعه کشور باید پای صندوق‌های رای حاضر شد.
علی معین زاده یکی دیگر از حاضران در پای صندوق های رای نیز گفت: نامزدهایی که من برای این دوره انتخاب کرده‌ام دارای ویژگی هایی از جمله ایمان، شجاعت، برنامه و دغدغه‌مندی برای حل مشکلات مردم هستند. 
وی با بیان اینکه معتقدم حضور در انتخابات وظیفه شرعی هر ایرانی است، افزود: عدم حضور در انتخابات باعث می‌شود حق اظهار نظر در مورد چرایی عملکرد مسوولین  از افراد گرفته شود.
وی با اشاره به حضور خود در ساعت اولیه رای گیری در پای صندوق‌های رای ادامه داد: در اول وقت به اتفاق همسر و فرزندانم پای صندوق رای آمده ام تا بدین طریق دیگران را نیز تشویق به شرکت در انتخابات کنم.
یک پیرمرد  ۸۰ ساله مشهدی نیز که درحوزه انتخابیه  مسجد مهدیه مشهد رای خود را به صندوق انداخته است، گفت: شرایط کشور آنطور که  دشمنان القا می‌کنند نیست اما ما که از گذشته درس گرفته‌ایم نباید گول سیاه نمایی دشمنان را بخوریم لذا باید به پای صندوق‌های رای بیاییم. 
حسین شکری افزود: تحریم‌هایی که دشمنان علیه ما داشته و سبب نارضایتی ما شده است، سبب نمی‌شود که ما و فرزندانمان در پای صندوق های رای حاضر نشویم. 
وی ادامه داد: انقلاب اسلامی با خون و جان ما عجین شده و این امر نشان می‌دهد ما پای اصول انقلاب و آرمانهای جمهوری اسلامی تا پای جان ایستاده‌ایم. 
مرتضی کوهجانی شهروند دیگر مشهدی که در صف انتظار برای انداختن رای خود به صندوق است، گفت: انتخاب اصلح مهم ترین نکته از سوی شرکت کنندگان در انتخابات است و در این برهه از زمان که فشارهای بسیار علیه مردم از سوی دشمنان وارد شده شرکت در انتخابات از اهمیت بسزایی برخوردار است. 
وی افزود: من از ابتدای انقلاب تاکنون در تمام صحنه های انقلاب بویژه در انتخابات مختلف حضور داشته ام که این موضوع را نشانه عشق و علاقه خود به انقلاب اسلامی و کشورم می دانم.

حضور خبرنگار ایرنا در دو حوزه رای گیری شهرک شهید رجایی مشهد حکایت از حضور پرشور مردم در پای صندوق‌های رای در این منطقه دارد.
محمد مقیمی ۷۶ ساله یکی از ساکنان این شهرک که در مقابل مسجد امام محمد باقر (ع) در صف رای‌گیری ایستاده به خبرنگار ایرنا گفت :با وجود مشکلات فراوان اقتصادی شرکت در انتخابات بنا به فرمایش رهبری وظیفه ملی و شرعی همه ایرانیان است.
محمود رحیمی یکی دیگر از حاضرین در صف رای گیری گفت :مردم گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب هستند، چهل سال گذشته ثابت کرده است که دشمنان نظام در مایوس کردن ملت موفق نمی‌شوند. 
وی افزود: مردم در همه انتخابات گذشته ثابت کردند که پای آرمانهای امام و انقلاب تحت رهنمود های مقام معظم رهبری ایستاده اند، مسوولان باید بسیار جدی‌تر از گذشته به فکر حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم باشند.
مریم رضایی یکی از بانوان شرکت کننده در رای گیری نیز گفت: مسوولان قدر این مردم ولایت‌مدار و انقلابی را بدانند و فکری به حال معیشت مردم بکنند چرا که مردم تحت فشار شدید اقتصادی قرار دارند.  

فرایند رای‌گیری انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و میان‌دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری صبح جمعه دوم اسفند ماه همزمان با سراسر کشور در چهار هزار و ۲۳ شعبه اخذ رای ۱۲ حوزه انتخابیه خراسان رضوی آغاز شد.

هزار و ۶۱۲ شعبه از این تعداد در روستاهای خراسان رضوی برپا شده‌است. 

براساس اعلام ستاد انتخابات خراسان رضوی هم‌اینک ۷۵ هزار نیروی اجرایی در این استان دست‌اندرکار تمشیت اجرای امور انتخابات هستند. در این چارچوب برای هر شعبه اخذ رای پنج نفر نیروی اجرایی مشغول کار هستند.

همچنین شمار عوامل اجرایی برای پاسخگویی به مراجعه احتمالی بیش از حد معمول رای‌دهندگان در هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رای خراسان رضوی، تا هفت نفر در نظر گرفته شده است.

چهار میلیون و ۵۰۳ هزار و ۶۱۰ نفر از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی در انتخابات امروز واجد شرایط رای دادن هستند.

دو میلیون و ۲۶۰ هزار و ۴۸۲ نفر از این تعداد شهروند خراسانی را زنان و دو میلیون و ۲۴۳ هزار و ۱۲۸ نفر آنها را مردان تشکیل می‌دهند.

رای‌اولی‌های خراسان رضوی نیز ۲۵۴ هزار و ۱۹۸ نفر هستند که امروز برای نخستین بار با حضور در پای صندوق رای‌گیری انتخابات مجالس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در تعیین سرنوشت سیاسی خود مشارکت می‌کنند. 

آخرین آمار تعداد نامزدهای باقیمانده در عرصه انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی ۴۷۹ نفر یعنی ۲۷ رقیب برای هر صندلی سبز خانه ملت از این استان است. 

امروز همچنین انتخابات میان‌دوره ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری با حضور پنج نامزد در خراسان رضوی در جریان است.

حسن جعفری معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری خراسان رضوی با استناد به نظرسنجی‌های صورت گرفته اخیر، میزان مشارکت شهروندان خراسانی را در انتخابات امروز بین ۵۲ تا ۵۶ درصد پیش‌بینی و تاکید کرد: انتظار می‌رود این عدد افزایش یابد.

۱۸ نفر از مجموع ۲۹۰ نماینده مجلس شورای اسلامی را نمایندگان خراسان رضوی در خانه ملت تشکیل می‌دهند.

"حوزه مشهد و کلات" با پنج نماینده در مجلس شورای اسلامی بزرگترین حوزه انتخاباتی از نظر شمار جمعیت و تعداد نمایندگان در میان ۱۲ حوزه انتخاباتی خراسان رضوی محسوب می‌شود.
حوزه مشهد شامل بخش مرکزی این شهرستان و شهرستان کلات با پنج نماینده، حوزه نیشابور شامل شهرستان‌های فیروزه و نیشابور با ۲ نماینده، حوزه انتخاباتی سبزوار شامل شهرستان‌های جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و سبزوار با ۲ نماینده، حوزه انتخاباتی درگز منحصر به همین شهرستان با یک نماینده، حوزه قوچان شامل شهرستان‌های فاروج و قوچان با یک نماینده، حوزه فریمان شامل شهرستان‌های سرخس و فریمان و بخش‌های احمدآباد و رضویه شهرستان مشهد با یک نماینده، حوزه کاشمر شامل شهرستان‌های بردسکن، خلیل‌آباد و کاشمر با یک نماینده، حوزه تربت‌حیدریه شامل شهرستان‌های زاوه، مه‌ولات و تربت‌حیدریه با یک نماینده، حوزه انتخاباتی گناباد شامل شهرستان‌های بجستان و گناباد با یک نماینده، حوزه خواف شامل شهرستان‌های رشتخوار و خواف با یک نماینده، حوزه تربت‌جام شامل شهرستان‌های تایباد، باخرز، صالح‌آباد و تربت‌جام با یک نماینده و حوزه انتخاباتی چناران شامل شهرستان‌های بینالود (طرقبه‌-شاندیر) و چناران با یک نماینده در مجلس شورای اسلامی ۱۲ حوزه انتخاباتی خراسان رضوی را تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.