دکتر پیمان عشقی روز سه‌شنبه در حاشیه مراسم تودیع و معارفه مدیران انتقال خون خراسان رضوی در جمع خبرنگاران افزود: اختصاصی شدن درآمدهای انتقال خون، حق این سازمان است و هم اکنون درخواست اصلی ما از نهادهای قانون‌گذار و رسانه‌ها همین امر است.

وی اضافه کرد: درآمد اختصاصی درآمدی است که تمام آن به خود انتقال خون بازگردد و اختصاص به این سازمان دارد یعنی پول کیت و کیسه را به خودمان بدهند نه این که برود در خزانه دولت و بعد نصفش را به ما بدهند چرا که در پایان کسری بودجه را باید خود سازمان انتقال خون تامین کند.
مدیر عامل سازمان انتقال خون ایران گفت: به دلیل سوء برداشت‌ها تاکنون درآمدهای سازمان انتقال خون را اختصاصی تلقی نکرده‌اند و تمام درآمد سازمان به خزانه وارد شده و درصدی از آن به سازمان برگردانده می‌شود در حالی که بخش زیادی از درآمد سازمان صرف خرید کیسه و کیت می‌شود.
عشقی افزود: امسال امیدهایی برای اختصاصی شدن درآمدهای انتقال خون ایجاد شده است که به حمایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی و سایر نهادهای ذیربط نیاز دارد.
وی ادامه داد: سالانه دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفر به پایگاههای اهدای خون کشور مراجعه می‌کنند که بیش از دو میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از این تعداد شرایط اهدا را به لحاظ جسمی و فیزیکی دارند و خون آنان دریافت می‌شود.
مدیر عامل سازمان انتقال خون ایران گفت: سالانه سه میلیون و ۶۰۰ هزار واحد خون و فراورده‌های خونی شامل گلبول قرمز فشرده، پلاسما و پلاکت برای تامین نیاز ۹۰۰ بیمارستان در کشور تولید می‌شود.
عشقی افزود: سازمان انتقال خون ایران هم اکنون در شاخص‌های اهدای خون رتبه نخست خاورمیانه را داراست و در زمره پنج کشور برتر در زمینه آموزش طب انتقال خون در سطح دنیا معرفی شده است به طوری که همکار سازمان بهداشت جهانی در این زمینه به شمار می‌رود.

وی تاکید کرد: حوزه انتقال خون تنها جایی است که غربی ها نمی‌توانند ایران را تحریم کنند چرا که همه کشورهای خلیج فارس و منطقه به لحاظ دانش فنی انتقال خون وابسته به ایران هستند.

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران از تغییر سیاست‌گذاریهای انتقال خون کشور در زمینه  تولید "پلاسمافورزیس" خبر داد و گفت: تولید پلاسمافورزیس به منزله  اهدای پلاسما به جای خون کامل از بخشی از داوطلبان طی چند سال گذشته در کشور برای تولید دارو اجرا شد اما با توجه به چالشها و مشکلات مربوطه و تاثیر آن در اهدای خون در شرایط فعلی در اولویت نیست و به همین دلیل سیاست‌ها در این زمینه تغییر یافته و مطابق منوال گذشته با گرفتن خون کامل و پلاکت مصرفی برای بیماران ادامه می‌یابد. 


 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.