ساماندهی، ایمن سازی و روکش آسفالت تقاطع روستایی علی آباد، کشمر و آبنو از توابع بخش مرکزی بردسکن از جمله این طرح‌هاست.

معاون عمرانی فرماندار بردسکن به خبرنگار ایرنا گفت: این تقاطع یکی از نقاط مستعد حادثه بود که مشکلاتی را برای اهالی این روستاها داشت لذا ساماندهی و ایمن سازی شده و امروز مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

سید مهدی عصمتی مقدم افزود: دولت و نظام اسلامی اولویت خود را تامین سلامت و امنیت مردم قرار داده و مردم نیز همیشه پشتیبان نظام بوده و با استقامت و ایستادگی در برابر تحریم های ظالمانه و مشکلات معیشتی نظام و دولت را یاری کرده‌اند.

وی ادامه داد: دو رویداد مهم ۲۲ بهمن و انتخابات دوم اسفند در پیش است که مردم با حضور پرشور و گسترده خود در آنها بر اقتدار جمهوری اسلامی ایران خواهند افزود.

در این مراسم همچنین کارگاه صنایع غذایی، صنایع فرش و کارگاه تعمییر خودرو سواری، تعمیر تراکتور تیلر مورد بهره‌برداری قرار گرفت و نمایشگاه دستاوردهای کارآموزان فنی و حرفه ای، آموزشگاه‌ها و محیط کار واقعی نیز گشایش یافت.

بردسکن در ۲۷۳ کیلومتری مشهد قرار دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.