مسعود رنجبر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تمام امکانات لازم در زمینه خدمات آب، برق، گاز و تلفن در ناحیه صنعتی مهولات مهیاست و سرمایهگذاران در این ارتباط نیازی به گرفتن استعلام از دستگاههای اجرایی ذیربط ندارند.
وی ادامه داد: در گذشته برای خرید زمین در ناحیه صنعتی این شهرستان متقاضی میبایست ۲۰ درصد بهای زمین را نقد و بقیه را در اقساط ۳۶ ماهه پرداخت میکرد اما با پیگیری صورت گرفته، متقاضیان اکنون میتوانند پنج درصد قیمت زمین را به قیمت هر مترمربع ۱۷۰ هزار ریال به صورت نقد و بقیه را با اقساط ۴۸ ماهه پرداخت کنند.
فرماندر مهولات همچنین از تشکیل و راهاندازی چهار معین اقتصادی در این شهرستان در اجرای سیاستهای استاندار خراسان رضوی خبر داد و گفت: در اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی ۲۷ روستای این شهرستان دارای یک معین اقتصادی میشود تا کارها و برنامهها سریعتر عملیاتی شود.
وی با تاکید بر رونق مشاغل خانگی با هدف ایجاد درآمد پایدار و اشتغالزایی مناسب در مناطق روستایی افزود: صندوقهای خرد روستایی توسط سپاه و بسیج شهرستان در برخی روستاها تشکیل شده و دستگاههای اجراییدخالتی در این زمینه ندارند.
بر اساس مدل مثلث توسعه اقتصادی که همزمان با آغاز فعالیت علیرضا رزم حسینی به عنوان استاندار خراسان رضوی آغاز شد معینهای اقتصاد مقاومتی ارائه آموزشهای حوزه کسب و کار، تسهیل امر سرمایه گذاری و توانمندسازی مردم در مناطق شهری و روستایی و توسعه اقتصادی منطقه را عهده دار میشوند.
بر این اساس معینهای اقتصاد مقاومتی وظیفه شناسایی ظرفیتهای مناطق زیرپوشش، ایجاد بسترهای لازم برای سرمایه گذاری بخش خصوصی و اشتغالزایی را برعهده دارند.
در اجرای این طرح استان خراسان رضوی به ۱۲ منطقه تقسیم شده تا با تعیین معین اقتصادی و جذب سرمایه برای هریک از این مناطق رونق و آبادانی در منطقه افزایش یابد که شهرستانهای مهولات، تربتحیدریه و زاوه در منطقه نهم از مناطق ۱۲ گانه استان خراسان رضوی قرار دارند.
طرح مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی دارای سه ضلع نمایندگان مجلس شورای اسلامی، کارگزاران حکومت و سرمایه گذاران و کارآفرینان است و ائمه جمعه نیز به عنوان ناظران عالی در این مثلث قرار گرفتهاند.
ناحیه صنعتی مهولات با مساحت ۱۰۶ هکتار در کیلومتر ۲۲ جاده مهولات به تربتحیدریه واقع است.
فیض آباد مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری مهولات در ۲۰۷ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.