حسن جعفری روز دوشنبه در هفتمین جلسه کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان خراسان رضوی افزود: سیاست استاندار خراسان رضوی این بوده است که از تولیدکنندگان با اولویت روستاها و شهرها حمایت شود و تاکنون اقدامات بسیار خوبی در این زمینه انجام شده که امیدواریم تداوم یابد.
وی ادامه داد: به رغم کاهش درآمدهای نفتی و جنگ اقتصادی، هنوز در حوزه اقتصاد آرایش جنگی به خود نگرفتهایم لذا از کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز انتظار میرود متناسب با تهدیدات دشمن تصمیمات مقتضی اتخاذ کند.
جعفری گفت: خاکریز مقابله با قاچاق کالا باید از حالت دفاعی به حالت آفندی یا حمله تغییر پیدا کند که در این راستا شایسته است اعضای این کمیسیون طرحها و برنامههای خود را برای مبارزه جدیتر با قاچاقچیان ارائه کنند.
وی با بیان اینکه گشتهای مشترک باید افزایش یابد افزود: انتظار داریم دستگاههای متولی در حوزه مقابله با قاچاق کالا و ارز برای خود نقشی را تعریف کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: هر دستگاهی به اندازه خود در مبارزه با قاچاق کالا و ارز نقش دارد و باید بر اساس وظایف تعریف شده به وظیفه یا نقش خود عمل کند.
وی گفت: باندها و شبکههای سازمان یافته قاچاق باید در اولویت مبارزه و مقابله باشند چرا که کاهش این باندها تاثیرات قابل توجهی در رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال دارد.
دبیر کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان رضوی نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از عملکرد هشت ماهه دستگاههای اجرایی استان در این زمینه گفت: کشفیات دستگاههای اجرایی در این مدت ۲ هزار و ۷۰۴ میلیارد ریال برآورد شده که نسبت به سال قبل ۲۷ درصد افزایش داشته و از این مقدار سهم پلیس ۷۹ درصد، سازمان صمت ۱۲ درصد، گمرک ۶ درصد و مرزبانی سه درصد بوده است.
رسول فرزادفر افزود: طی هشت ماه گذشته ۲ هزار ۷۹۴ پرونده قاچاق در تعزیرات حکومتی تشکیل شده که از این تعداد ۲ هزار و ۲۹۵ پرونده منجر به صدور رای محکومیت شده و متهمین ۳۹۵ پرونده هم تبرئه شدهاند.
- کدخبر: 1315866
- منبع: irna.ir
پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران
کپی شد