زهرا سادات میرزازاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به اینکه بانوان بیشترین زمان خود را در منزل سپری می‌کنند و کمتر به سوی میادین ورزشی هدایت می‌شوند، باید برخی ورزش‌ها که امکان انجام آن در منزل فراهم است به خانه‌ها منتقل شود.
وی ادامه داد: مطالعات نشان می‌دهد بانوانی که حتی در منزل به صورت کوتاه مدت به فعالیت ورزشی می‌پردازند شاهد تاثیر آن از نظر فیزیولوژی و روانی هستند و تمایل به ورزش در آنها پیدا می‌شود.

عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: باید موانع حضور بانوان در میادین ورزشی برطرف شود و برای رسیدن به این خواسته باید فعالیت‌هایی برای فرهنگ سازی صورت گیرد و تا زمانی که ورزش در سبد نیاز خانوار قرار نگیرد نمی‌توان انتظاری از بانوان برای انجام ورزش داشت.  
وی افزود: هم اکنون زیرساخت‌های ورزش بانوان در کشور نسبت به سالیان گذشته توسعه چشمگیر داشته و سیاستگذاران به این نتیجه رسیده‌اند که ورزش بانوان تاثیر بسیار در بهبود اوضاع روانی و جسمی خانواده دارد و به همین دلیل باید به آن اهمیت داد.
این استاد دانشگاه ادامه داد: دستورالعمل‌های حمایتی دولتی کمتر به ورزش بانوان توجه دارد و بیشتر بر مسوولیت پذیری اجتماعی و حقوق شهروندی بانوان تاکید دارد که اگر به سلامت بانوان نیز تاکید شود، شاهد تاثیرگذاری بر فرزندان و سایر اقشار جامعه نیز خواهیم بود.

دانشگاه فردوسی مشهد با بیش از ۱۱۰ هزار دانش‌آموخته، سومین دانشگاه تاسیس شده در ایران پس از دانشگاه‌های تهران و تبریز با ۷ دهه قدمت است.

این دانشگاه دارای ۶۲۵ رشته تحصیلی در ۶۳ گروه آموزشی و بیش از ۲۵ هزار دانشجو است و ۲ هزار و ۱۰۰ دانشجوی خارجی نیز در این دانشگاه در حال تحصیل هستند.

بیش از ۸۲۰ عضو هیات علمی نیز در دانشگاه فردوسی مشهد مشغول فعالیت می‌باشند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.