رییس دانشگاه فردوسی مشهد در این مراسم خطاب به دانشجویان خارجی شرکت کننده در این جشنواره گفت: کشورهای شما اکنون در مسیر توسعه قرار گرفته و به تخصص شما نیاز بسیار دارد.
محمد کافی افزود: امیدوارم که این دانشگاه بتواند رسم میهمان نوازی را به طور کامل نسبت به شما انجام داده باشد.
وی ادامه داد: در مراسمی حضور داریم که دانشجویان بینالمللی این دانشگاه با لباسهای رنگارنگ و لبان خندان آمدهاند تا فرهنگ ملل خود را با محبت به دیگر همنوعانشان نشان دهند.
معاون سازمان اجتماعی فرهنگی شهرداری مشهد نیز در این مراسم گفت: این دانشگاه در طول ۷۰ سال پیشرفتهای بسیار داشته و اکنون وارد مرحله دیگری از تکامل خود شده است.
محمدمحسن مصحفی افزود: برگزاری این جشنواره در دانشگاه فردوسی موجب شناخت بیشتر این دانشگاه در بین مردم خواهد شد تا وجود آن به فراموشی سپرده نشود.
وی ادامه داد: دانشجویان خارجی این دانشگاه در بازگشت به کشور خود تصویر واقعی از این فرهنگ را به هموطنان خود ارایه خواهند داد.
رییس اداره دانشجویان بینالملل دانشگاه فردوسی مشهد هم در این مراسم گفت: عظمت و ابهت این جشنواره مدیون تلاش تمام دانشجویان خارجی این دانشگاه است.
زینب موذن زاده افزود: تلاش این دانشجویان در جهت معرفی فرهنگ و رسوم کشور خود در طول برگزاری این جشنواره ستودنی بود.
وی ادامه داد: این دانشجویان سفیران صلح و دوستی خواهند بود تا بشریت در صلح و آرامش، تخصص و تعهد تا آسمان انسانیت به اوج خود برسد.
پنجمین جشنواره بینالمللی فرهنگ ملل ۱۴ آذر ماه طی مراسمی با حضور رییس دفتر ریاست جمهوری و وزیر علوم در چارچوب جشن هفتادمین سالگرد تاسیس دانشگاه فردوسی در مشهد آغاز شده بود.
در این جشنواره ۲ هزار و ۳۰۰ دانشجوی خارجی دانشگاه فردوسی از ۳۰ کشور با برپایی ۳۰ غرفه آثار مرتبط با کشورهای متبوعشان را ارائه کردند.
دانشگاه فردوسی مشهد هماکنون رتبه نخست را در جذب دانشجویان خارجی در میان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی ایران دارد.
این دانشگاه با ۷۰ سال فعالیت به عنوان سومین مرکز آموزش عالی دیرقدمت ایران پس از دانشگاههای تهران و تبریز در گستره ۳۰۰ هکتاری با برخورداری از ۱۳ خوابگاه دانشجویی، امکانات رفاهی و خدماتی ۲۵ هزار دانشجوی مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی در ۱۳ دانشکده و هفت پژوهشکده دارد.
همچنین ۸۱۰ عضو هیأت علمی در قالب ۶۰ گروه آموزشی این دانشگاه مشغول تدریس هستند.
دانشگاه فردوسی مشهد رتبه ۴۷۰ را در بین ۵۰۰ دانشگاه برتر دنیا در چارچوب "نظام رتبهبندی لایدن ۲۰۱۹" کسب کرده است.