مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی شمال شرق کشور در این مراسم گفت: ۱۴۴ اثر تاریخی و نسخه خطی و چاپی نفیس مربوط به اندیشمندان، پژوهشگران و اصحاب علم خراسان رضوی تا ۲۸ آذر در این نمایشگاه در معرض دید علاقهمندان گذاشته شده است.
اکبر شیخ افزود: در انتخاب نفایس به نمایش گذاشته شده در این نمایشگاه، قدمت نسخه، زیبایی و سالم بودن اثر ملاک بوده است که در این راستا ۳۷ سند تاریخی به نمایش گذاشته شده که قدیمی ترین آن مربوط به سال ۹۹۹ قمری و یکی از اسناد شاه عباس در زمینه مرزهاست.
وی ادامه داد: سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران بر اساس قانون، یک سازمان فرهنگی، علمی، پژوهشی و خدماتی است که مسوولیت حفظ، نگهداری، جمعآوری اسناد، کتاب، میراث مستند و مکتوب را بر عهده دارد.
وی با بیان اینکه در خراسان رضوی چهار میلیون سند ارزشمند حفظ و نگهداری میشود گفت: سالانه چهار هزار جلد کتاب در خراسان رضوی منتشر میشود که از ظرفیتهای خوب این استان است که باید در معرض دید قرار گیرد و در این راستا سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در اقدامی ارزشمند در سال جاری به هر استان ۱۰ روز فرصت داده که بخشی از داشتههای خود را در قالب یک نمایشگاه اینچنینی در معرض دید عموم بگذارند.