معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی تربت جام روز چهاشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: در سال زراعی جاری میانگین تولید متوسط این محصول در اراضی مستعد شهرستان در هر هکتار به بیش از ۵۵ تن می‌رسد.
علی ممیزی با بیان اینکه ۲۰ هکتار مزارع ذرت علوفه‌ای در این شهرستان به روش‌های نوین آبیاری کشت می‌شود افزود: در سال جاری در راستای حمایت از کشاورزان این محصول بیش از ۲۵۰ تن انواع کودهای شیمیایی بین کشاورزان ذرت کار این منطقه توزیع شد.
وی اظهار داشت: تولید ذرت علوفه‌ای در تربت جام افزون بر ۳۵۰ خانوار بهره‌بردار دارد که عمده اراضی این محصول در کشتزارهای بخش نصرآباد این شهرستان است.

وی گفت: سال گذشته بیش از ۶۶ هزار تن ذرت علوفه ای در تربت جام تولید شد و سرمازدگی سال گذشته به ۱۰ درصد مزارع این محصول خسارت وارد کرد.
ممیزی افزود: ۴۰ درصد ذرت تولید شده در تربت جام به شهرستان‌های باخرز، تربت حیدریه و نیشابور ارسال می‌شود.
وی اظهار داشت: کشاورزان باید قبل از سرمای پاییزه محصول خود را برداشت کنند در غیر این صورت با کاهش کمی و کیفی محصول دچار ضرر و زیان می‌شوند.

معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی تربت جام گفت: ۹۵ درصد بذور مصرفی در مزارع ذرت این شهرستان از تولیدات داخلی است و هرسال برداشت این محصول از اواسط شهریور آغاز و تا اواسط آبان ماه ادامه دارد.

شهرستان تربت جام با ۴۵ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی ۱۱ هزار بهره بردار در این بخش دارد و سالانه ۳۰ نوع محصول زراعی و ۲۵ نوع محصول باغی تولید می‌کند.

شهرستان ۳۰۰ هزار نفری تربت جام در ۱۶۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.