علیرضا رزم حسینی روز پنجشنبه در همایش تجلیل از هیاتهای ورزشی و ورزشکاران مدال‌آور خراسان رضوی توسعه اقتصادی و اجتماعی هر کشور را نیازمند دو مولفه سرمایه مادی و اجتماعی ذکر و بیان کرد: ایران از سرمایه های مادی و سرمایه های اجتماعی فراوان برخوردار است و نخبگان ار سرمایه های اجتماعی ما هستند.

وی ورزشکاران را هم از سرمایه های مهم اجتماعی توصیف و بیان کرد: ورزشکاران همانند یک خط اعتباری بلندمدت برای افتخار و سر افرازی کشور هستند.  وظیفه همه مسئولان و دست اندرکاران امور ورزشی این است که در افزایش این خط اعتباری بین المللی تلاش کنند.

استاندار خراسان رضوی به رشد افزون بر ۴۰ برابری امکانات ورزشی در ایران ظرف چهار دهه اخیر اشاره و بیان کرد: در حالی که هم اینک در اکثر روستاهای کشور امکانات ورزشی وجود دارد پیش از پیروزی انقلاب اسلامی فقط پنج سالن ورزشی در ایران داشتیم که اکنون این تعداد به افزون بر ۷۰۰ سالن در مراکز استانها رسیده است.  

وی افزود: در حوزه اقتصادی نیز آمارها شگفت انگیز است بطوری که پیش از انقلاب صنعت پتروشیمی نداشتیم  اما ایران امروز ۸۵ میلیون تن تولیدات پیتروشیمی دارد.  غیر از بخش اندکی از مشهد هیچ شهر کشور شبکه گازرسانی نداشت ولی اکنون افزون بر ۸۵ درصد روستاها و ۹۰ درصد شهرها به شبکه سراسری گاز متصل هستند.

رزم حسینی ادامه داد: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی کمتر از ۳۰ بیمارستان در کشور دایر بود که اکنون به افزون بر هزار بیمارستان رسیده است. در تولید برق نیز ایران حدود پنج هزار مگاوات برق تولید داشت اما امروز به ۸۵ هزار مگاوات افزایش یافته است.

وی گفت: در حوزه امنیت نیز جمهوری اسلامی ایران در میان کشورهایی که کانون ناامنی هستند از امنیت بسیار بالایی برخوردار است. در هیچ مقطعی از تاریخ اینگونه عزت و اقتدار ما برای ما افتخارآفرین نبوده که پهپاد دشمن استکباری را سرنگون کنیم.  ایران هیچگاه داوطلب هیچ جنگی نبوده است.  همه ادیبان و بزرگان ما در راه صلح و گفت و گو حرکت کرده اند و امروز هم اگر می بینیم دشمنانی که تا دیروز جواب تلفن ما را نمی دادند به دنبال گفت و گو هستند از عزت و قدرت ایران اسلامی است.  

استاندار خراسان رضوی افزود: ۱۰۰ شرکت نامدار کار خود را به عنوان معین اقتصادی در روستاهای این استان شروع کرده اند که مسئولیت توسعه اقتصادی و اجتماعی را هم دارند. این فعالیت در نهایت به افزایش اشتغال، رفاه و کاهش آسیببهای اجتماعی می انجامد.  

هدیه ۱۰۰ میلیون تومانی 

وی در ادامه همایش تجلیل از هیاتهای ورزشی و ورزشکاران مدال‌آور خراسان رضوی گفت: به هر ورزشکار این استان که بتواند سهمیه المپیک و پارا المپیک ۲۰۲۰ توکیو را کسب کند مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان تومان هدیه از طرف استانداری خراسان رضوی تعلق می گیرد.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی نیز در این همایش ورزشکاران را سفیران عزت و اقتدار نظام جمهوری اسلامی درعرصه های بین المللی توصیف و بیان کرد: پارسال و امسال این استان در عرصه ورزش افتخارات فراوانی کسب کرده است.

فرزاد فتاحی افزود: پارسال ۱۰ مورد اردوی تیم ملی و ۹ دوره میزبانی مسابقات کشور و در شش ماه نخست امسال ۱۰ مورد میزبانی تیم ملی و ۸۵ مورد میزبانی کشوری در خراسان رضوی صورت گرفته است. همچنین پارسال ۳۶ عدد مدال آسیایی، ظرف شش ماه نخست امسال ۲۷ عنوان مقام ورزشی آسیایی،  چهار عدد مدال جهانی و ۱۱ مدال جهانی در رشته های مختلف ورزشی توسط ورزشکاران خراسانی کسب شده است.

وی ادامه داد: ورزشکاران خراسان رضوی پارسال ۱۰۴ عنوان بین المللی و ظرف شش ماه نخست امسال ۹۳ عنوان بین المللی را نیز در میدانهای ورزشی به دست آورده اند. همچنین خراسان پارسال ۹۱ مدال کشوری کسب کرده که ۵۴ درصد آن را بانوان ورزشکار خراسانی تصاحب کرده اند.  

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: هزار و ۹۵۳ باشگاه ورزشی فعال در سطح این استان دایر است. از این تعداد هزا رو ۱۱۷ باشگاه در مشهد و بقیه در دیگر شهرستانهای خراسان رضوی فعالند. همچنین از این میان ۳۴۵ باشگاه برای مردان و بقیه ویژه بانوان فعالیت دارند.

وی افزود: پارسال ۱۵۳ باب خانه ورزش روستایی در خراسان رضوی افتتاح شد. تا پایان امسال نیز ۶۰ خانه دیگر به بهره برداری می رسد. همچنین سال آینده افتتاح ۱۰۰ خانه ورزش روستایی دیگر در شهرستانهای استان در دستور کار قرار دارد. تاکنون ۱۰ خانه ورزش محله در مناطق حاشیه ای شهر مشهد افتتاح شده و ۱۰ خانه دیگر در دست ساخت است.

فتاحی ادامه داد: با حمایت استاندار خراسان رضوی تاکنون ۵۰ زمین فوتبال در مناطق محروم  استان بهره برداری شده و ۵۰ زمین دیگر با برنامه ریزی انجام شده تا پایان سال آینده به بهره برداری می رسند. سال ۹۸ برای افتتاح ۹۰ پروژه ورزشی در سطح استان برنامه ریزی داریم و با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان تکمیل پروژه های نیمه تمام ورزشی نیز در دست انجام است.  

۳۵ ورزشکار که پارسال و ظرف شش ماه نخست امسال مقامهای نخست تا سوم بین المللی، آسیایی و ملی را کسب کرده اند در همایش تجلیل از هیاتهای ورزشی و ورزشکاران مدال‌آور خراسان رضوی مورد تقدیر استاندار قرار گرفتند. همچنین در این مراسم از ۱۰ هیات ورزشی، رییسان و مدیران ادارات ورزش شهرستانهای مشهد، نیشابور، تربت حیدریه، قوچان، چناران، درگز و تایباد تجلیل شد.  

خراسان رضوی ۸۷ هزار و ۶۰۰ ورزشکار سازماندهی شده دارد که در سه هزار مکان ورزشی عمومی، خصوصی و دولتی فعالیت دارند. فعالیتهای ورزشی که در این اماکن مسقف و روباز صورت می گیرد شامل رشته های رزمی و توپی، فردی و گروهی است. اماکنی نظیر ورزشگاهها، استخرها و پارکهای آبی نیز در این فهرست قرار دارند. همچنین هزار و ۳۰۰ باشگاه در ۳۰ رشته ورزشی در سطح کلانشهر سه و نیم میلیون نفری مشهد فعالیت دارند.  ۳۲۰ هزار نفر در باشگاههای ورزشی استان شش میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی ورزش می کنند.

۶۰۷۰/۱۸۵۸

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.