مرتضی تشکری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این پنج مورد شامل ۲ مرکز مرتبط با بهزیستی در شهرهای گناباد و مشهد، یک مرکز مربوط به حوزه کشاورزی و گیاهان دارویی، یک مرکز مربوط به حوزه هتلداری و یک مرکز مربوط به حوزه تربیت بدنی است که فعالیت خود را از مهر ماه امسال آغاز کردند.

وی اظهار داشت: تمرکز مراکز جدید غیردولتی دانشگاه علمی کاربردی خراسان رضوی بر مهارت افزایی افرادی است که در این حوزه فعالیت دارند یا علاقه مند به فعالیت در آن هستند.

وی گفت: در مهر ماه امسال ۴۳ مرکز آموزش دانشگاه علمی کاربردی خراسان رضوی با ۲۴ هزار دانشجو در ۳۴۴ رشته محل شامل ۲۱۵ رشته محل در دوره کاردانی و ۱۲۹ رشته محل در دوره کارشناسی فعالیت خود را آغاز کردند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی افزود: هفت هزار و ۴۰۰ نفر جزو پذیرفته شدگان این دانشگاه در سال تحصیلی جدید هستند که پیش بینی می شود این تعداد تا پایان دوره تکمیل ظرفیت دانشگاه ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش یابد.

تشکری اظهار داشت: امسال اساتید مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی از نظر علمی و تجربی ممیزی شده اند و شرایط علمی و عمومی آنان در کمیته های علمی مورد بررسی قرار گرفته و ۲ هزار و ۷۰۰ استاد، آموزش به دانشجویان را آغاز کرده اند.

وی گفت: براساس ارزیابی دانشگاه جامع علمی کاربردی، خراسان رضوی هیچ مرکز آموزشی ضعیفی نداشته و ۲ مرکز آموزشی جهاد دانشگاهی مشهد و مرکز آموزش خدمات علمی صنعتی استان جزو مراکز برتر کشور شناخته شدند.

۷۴۸۹/۶۰۵۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.