محمد علی فرهمند راد روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سطح باغات پسته در نیشابور با ۱۰۰ هکتار افزایش طی سال گذشته به پنج هزار و ۶۰۰ هکتار رسیده است که سه هزار و ۲۰۰ هکتار آن بارور و دو هزار و ۴۰۰ هکتار آن غیر بارور است.
وی با اشاره به این که محصول پسته از ظرفیت ارزآوری بسیار بالائی برخوردار است ادامه داد: درآمد حاصل از این مقدار تولید برای باغداران نیشابور افزون بر سه هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال است و ارقام کشت این محصول شامل کله قوچی، فندقی، احمدآقایی، اکبری و بادامی سفید می شود.
مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: تعداد هشت واحد صنعتی ترمینال ضبط پسته در نیشابور وجود دارد که ضمن اشتغالزایی نیاز به فرآوری پسته تولیدی شهرستان را تامین می کند.
فرهمند راد افزود: باغداران با استفاده از شیوه های نوین آبیاری زیرسطحی و آرایش کاشت درختان پسته علاوه بر افزایش راندمان آبیاری و کاهش مصرف آب افزایش محصول خواهند داشت.
هم اکنون ۷۶ نوع از ۸۳ نوع محصول تولیدی کشاورزی استان خراسان رضوی در نیشابور کشت میشود و ۹۱ هزار و ۵۰۸ هکتار زمین در این شهرستان زیر کشت محصولات کشاورزی است که از این سطح ۱۳ هزار و ۲۰۸ هکتار کشت دیم و بقیه کشت آبی است و ۵۰ هزار نیشابوری در بخش کشاورزی این شهرستان فعالیت دارند.
عرصه زراعی نیشابور ۷۳ هزار هکتار و عرصه باغی آن ۲۵ هزار هکتار است.
نیشابور در تولید محصولاتی همچون گندم، جو، پنبه، خیار، سیر، بادمجان، کدو، سبزیجات، سیب، گلابی و گیلاس رتبه های نخست تا سوم استان خراسان رضوی را دارد.
مرکز شهرستان ۴۵۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد واقع است.
۹۸۶۹/۱۹۲۲
- کدخبر: 1266028
- منبع: irna.ir
پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران
کپی شد