علیرضا رزم حسینی روز دوشنبه در مراسم گشایش نخستین دفتر اجرایی طرح جهاد اجتماعی (نجات) افزود: طرح نجات یک موضوع اجتماعی و گام به گام به منظور کاهش آسیب های اجتماعی حاشیه شهر مشهد است و حرکت در این مسیر باید منطقی و همراه با آرامش و مشارکت مردمی باشد.
وی تاکید کرد: با اجرای برنامههای اثر بخش نباید گذاشت که جمعیت حاشیه نشین کلانشهر مشهد افزایش یابد.
او ادامه داد: بیان مشکلات و آسیب ها نباید همراه با سانسور باشد باید واقعیتها را گفت و مقامات عالی را نیز در جریان گذاشت.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی هم در خصوص این طرح به خبرنگار ایرنا گفت: مشهد دارای جمعیت حاشیه نشین زیادی است و قرار بر این شد طرحی به منظور کاهش آسیبهای اجتماعی و ارائه خدمات بهتر و جلوگیری از رشد حاشیه نشینی در این مناطق اجرا شود که طرح جهاد اجتماعی (نجات) نام گرفت.
سید حمید موسوی افزود: طرح جهاد اجتماعی با همکاری دستگاههای اجرایی و نهادهای مردمی اجرا می شود و همه با هم طی یک برنامه منسجم و تقسیم کار مشخص در محلات حاشیه شهر مشهد فعالیت ها را انجام می دهند.
او ادامه داد:در مرحله نخست این طرح امسال در هشت محله به صورت پایلوت و عملیاتی شروع می شود و با شناسایی نقاط ضعف و قوت طرح به مرور در همه ۶۶ محله حاشیه شهر مشهد اجرایی می شود.
افزون بر یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در ۶۶ پهنه حاشیه شهر مشهد ساکن هستند که ۳۰۰ هزار نفر از این تعداد را مهاجران خارجی تشکیل می دهند.
۷۵۰۷/۱۹۲۲