سید جواد سید عباسیان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: نوشت افزار دامنه گسترده ای در تولید دارد و آنچه در داخل کشور تولید و عرضه می شود تامین کننده تمام نیاز دانش آموزان نیست.
وی اظهار داشت: حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد اقلام نوشت افزار نیز در صورت تامین مواد اولیه از خارج کشور امکان تولید در داخل را دارد ضمن آنکه اکنون واردات نوشت افزار نیز ممنوع شده است.
وی با اشاره به نمایشگاه عرضه مستقیم کالای پاییزه که هفته گذشته در مشهد برگزار شد گفت: حضور صنوف زیر پوشش اتحادیه نوشت افزار در این نمایشگاه بسیار مطلوب بود و حدود ۹۰ درصد ظرفیت سالن فردوسی نمایشگاه بین المللی مشهد توسط فروشندگان نوشت افزار تکمیل شد.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان کتاب، نوشت افزار و صحاف مشهد افزود: توان محدود تولیدکنندگان داخلی در تولید همه انواع نوشت افزار یک مشکل اساسی است و این مشکل باعث محدودیت فروش انواع نوشت افزار در این نمایشگاه شد.
وی اظهار داشت: با نظارت کمیته قیمت گذاری، نوشت افزار در نمایشگاه یاد شده با حداقل سود برای صنوف به فروش رسید.
وی گفت: فروش صنوف عرضه کننده نوشت افزار در نمایشگاه عرضه مستقیم کالای پاییزه مشهد نسبت به پارسال کاهش یافت و استقبال کمتری از آن شد که علت آن را می توان نبود دفترچه به قیمت تنظیم بازار دانست.
سید عباسیان افزود: توزیع دفترچه به نرخ تنظیم بازار در اختیار سازمان صنعت، معدن و تجارت استان است و اگر این سازمان بخشی از آنها را به صنوف اختصاص می داد، فروش نوشت افزار در این نمایشگاه رونق بیشتری می یافت.
نمایشگاه عرضه مستقیم کالای پاییزه از ۲۲ تا ۲۹ شهریور در محل دائمی نمایشگاه بین المللی مشهد دایر بود.
۷۴۸۹/۶۰۵۳