محمدرضا مس فروش روز سه شنبه در نشست هم اندیشی تشکل های صنفی و صنعتی و صاحبان صنایع نیشابور افزود: اعتبار تبصره ۱۸ در کشور مبلغ ۲۰۰ هزار میلیارد ریال ابلاغ شده که ۵۰ درصد آن از محل صندوق توسعه ملی و ۵۰ درصد از منابع بانکی پرداخت می شود و تاکنون از محل صندوق توسعه ملی مبلغی در این ارتباط پرداخت نشده است.
وی اظهار داشت: تاکنون از این مبلغ ۱۸ هزار میلیارد ریال در کشور اختصاص یافته و تعداد اندکی از بانک‌ها عاملیت توزیع این اعتبار را از محل منابع داخلی بانکی با ۱۸ درصد سود بر عهده داشته اند که مبلغ سود با تخصیص پنج درصد یارانه به ۱۳ درصد می‌ رسد.
وی گفت: به دلیل شرایط جنگ اقتصادی با یک سری گرفتاریهای غیرعادی روبرو هستیم و ۴۵ درصد اقتصاد کشور در فضای صنعت، معدن و تجارت مدیریت می شود که باید از این شرایط فاصله بگیریم.
مس فروش افزود: از ابتدای امسال بیش از ۹۰۰ مصوبه در ستاد تسهیل استان به تصویب رسیده که بیش از دو سوم این مصوبات اجرایی شده است و در ستاد تدابیر ویژه استان ۴۷ مورد تفویض اختیارات در موارد خاص به شهرستان ها برای تسهیل در امور شناسایی شده که بسیاری از روندهای کند، سخت و کسل کننده را تسریع می کند.
وی اظهار داشت: در کنار ستاد تسهیل، ستاد اقتصاد مقاومتی با تدبیر و ابتکار استاندار خراسان رضوی با ۹۳ معین اقتصادی در استان فعال شده که باعث ایجاد ثروت آفرینی در روستاها و جلوگیری از مهاجرت روستائیان و حاشیه نشینی در شهرها می شود.



فرماندار نیشابور نیز گفت: مجموعه تولیدات الکتریکی در نیشابور در سطح ملی و بین المللی صاحب نام است و نیازمند تقویت صادرات و رفع موانع در این بخش هستیم.
سعید شیبانی افزود: صادرات منتهی به ایجاد ارزش افزوده و پرورش خلاقیت در واحدهای تولید می شود و در این زمینه نیازمند حمایت بیشتر هستیم. آمار گمرک نیشابور نیز نشان دهنده همت والای تولید کنندگان نیشابوری در بخش صنایع الکتریکی و لبنیاتی است.
وی اظهار داشت: اقتصاد صنعتی یکی از شاخصه‌های موفقیت است که نیشابور در این حوزه از ظرفیت‌ های بسیار برای تداوم این موفقیت و افزایش ارزش افزوده برخوردار است.
وی گفت: همچنین در بخش سنگهای قیمتی مانند فیروزه و طلا نیز از ظرفیت های بی‌نظیر برخوردار هستیم که استفاده حداکثری از این ظرفیت ها نیازمند توجه و برنامه ریزی بیشتر است.
دادستان‌ نیشابور هم گفت: شهرک صنعتی عطار نیشابور با سه مشکل اساسی در حوزه برق، مخابرات و اسناد رسمی دست به گریبان است که امیدواریم با همکاری دولت هر چه سریعتر حل شود.
حجت الاسلام غلامرضا اکبری مقدم افزود: پارسال کمیسیون حمایت از تولید در شهرستان نیشابور ۵۷ جلسه با ۸۷ مصوبه برگزار کرد که ۸۰ درصد این‌ مصوبه ها اجرایی شده و از ابتدای امسال نیز ۲۰ جلسه با حدود ۳۰ مصوبه برگزار شده است.
وی اظهار داشت: طی این‌ مدت در راستای حل مشکلات واحدهای تولیدی مزایده ملک یک کارخانه‌ و حکم جلب یکی از مدیران تولیدی در این شهرک به حالت تعلیق درآمده که امروز این واحدهای تولیدی قدرت گرفته و در حال فعالیت هستند.
در این نشست جمعی از صاحبان صنایع و مدیران تولیدی به بیان مشکلات خود پرداختند.
مرکز شهرستان ۴۵۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد واقع است.
۹۸۶۹/۶۰۵۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.