میثم روحبخش روز سه‌شنبه طی گفت و گو با خبرنگار ایرنا در حاشیه نشست بررسی مشکلات شرکتهای دانش بنیان خراسان رضوی با حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مشهد افزود: ۲۳۶ شرکت دانش بنیان و ۴۰۰ شرکت فناور در حوزه های صنعت، الکترونیک، نفت و گاز، صنایع غذایی و تبدیلی، نرم افزار، های تک (فناوری برتر) و دیگر رشته های مورد نیاز جامعه در سطح این استان فعالیت دارند
و ادامه داد: این شرکتها در زمینه های مختلف از جمله فروش محصولات و تامین زیرساختهای مورد نیاز خود دچار مشکلاتی هستند.
دبیر انجمن شرکتهای دانش بنیان خراسان رضوی گفت: بر این اساس نیاز است با وضع قوانین حمایتی از سوی مجلس شورای اسلامی نسبت به رفع مشکلات فراروی فعالیت شرکتهای دانش بنیان و فناور اقدام شود.
وی افزود: به همین منظور امروز نشستی با حضور برخی از نمایندگان مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی برای طرح و تشریح مشکلات و ایجاد هماهنگی میان قوه مقننه و مدیران شرکتهای دانش بنیان برای نیل به راهکارهای قانونی حل تنگناهای این حوزه برپا شد.  
در این نشست مشورتی مدیران شرکتهای دانش بنیان به بیان مسایل و مشکلات فراروی خود پرداختند و برای رفع آنها راهکارهایی ارائه شد.
یکی از نمایندگان مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: مجلس در چارچوب تصویب قوانین کارآمد و راهگشا تلاش دارد مشکلات روز جامعه را حل کند. در این راستا تاکنون تلاش بسیار خوبی نیز صورت گرفته است.
سید امیرحسین قاضی زاده افزود:  انجمنهای ملی و اتحادیه ها نیز باید طرحهای مورد نظر خود را با جمع بندی کارشناسی ارائه کنند. نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز تلاش می کنند قوانین را متمرکز نموده تا از این طریق دایره شمول آنها بیشتر شود.
وی بر استفاده از ظرفیت مجلس شورای اسلامی برای قانونگذاریهای راهگشای کسب و کارهای دانش بنیان تاکید و بیان کرد: در مجلس هشتم تبیین فضای کسب و کار تازه شروع شده بود و هرچه جلوتر رفتیم مشکلات بیشتری نمایان شد. در این دوره از مجلس با شناسایی معایب و رفع مشکلات اوضاع بهتر شده است.
وی ادامه داد: مجلس شورای اسلامی از تصویب قوانین حامی شرکتهای دانش بنیان با هدف نیل به تولیدات علمی مورد نیاز جامعه و دستیابی کشور به خودکفایی در زمینه های مختلف، استقبال می کند.
این نماینده مجلس گفت:  شرکتهای دانش بنیان می توانند با طرح مسایل مورد نظرشان در دبیرخانه انجمن استانی شرکتهای دانش بنیان و بررسی راهکارهای کارشناسی فراگیر، جمع بندی آن را به منظور وضع قانون به نمایندگان مجلس شورای اسلامی منعکس نمایند.
۶۰۷۰/۱۸۵۸

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.