دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی روز یکشنبه در این جشنواره گفت: امر به معروف و نهی از منکر سفارش اکید قرآن کریم و ائمه اطهار (ع) است فریضه ای که ابا عبدالله الحسین (ع) جان خود و خاندانش را برای آن فدا کرد.

حجت الاسلام علیرضا عزیز افزود: برنامه ای در راستای ترویج امر به معروف و نهی از منکر در آموزش و پرورش در حال اجراست که بر اساس آن در هر مدرسه یک گروه از دانش آموزان ممتاز به عنوان یادآوران معروف تشکیل می شود و این افراد پس از فراگرفتن آموزشهای لازم به سایر دانش آموزان در طول سال تذکر لسانی می دهند.

او ادامه داد: از بین این دانش آموزان در نهایت برترین ها در طول سال انتخاب و به اداره آموزش و پرورش معرفی می شوند و از بین آنها نیز دانش آموزان برتر استانی برای تجلیل و قدردانی با نظر کمیته داوران انتخاب می شوند.

دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: علاوه بر این طرح دانش آموزی، از سال گذشته طرح جشنواره مفلحون در بین همکاران آموزشی نیز ابلاغ شده است که بر اساس آن در هر مدرسه یک شورای امر به معروف متشکل از کادر آموزشی و انجمن اولیاء و مربیان تشکیل می شود که البته این دو طرح فعلا در استان خراسان رضوی در حال اجراست و در آینده قرار است در سایر استان‌های کشور نیز اجرایی شود.

مدیر کل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی نیز در این جشنواره با تکیه بر آیات و احادیث و روایات اسلامی بر لزوم رعایت حدود فریضه امر به معروف و نهی از منکر در واحدهای آموزشی استان تاکید کرد و گفت: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بر لزوم تربیت دانش آموزان بر پایه آموزه های دینی و قرآنی تاکید شده است و این سند بن مایه آموزه های دینی است.

قاسمعلی خدا بنده افزود: آموزش و پرورش وظیفه تربیت دینی، اخلاقی، سیاسی و اجتماعی دانش آموزان کشور را بر عهده دارد و امر به معروف و نهی از منکر نیز یکی از فروع دین است که باید به آن توجه ویژه شود و در این راستا بحث تشکیل یادآوران معروف در دوره های متوسطه اول و دوم در واحدهای آموزشی در حال اجراست و در بین همکاران فرهنگی نیز هسته یاوران معروف تشکیل شده و امید است با انجام کارهای آموزشی انجام این فریضه الهی در جامعه نهادینه شود.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی نیز در این جشنواره از امر به معروف و نهی از منکر به عنوان مقوله ای انسانی فراتر از دین و مذهب یاد کرد و افزود : این فریضه الهی یک مقوله عقلی و بلکه فطری برای تمام انسانهاست و نمی توان آن را فقط در قالب دین فرض کرد.

سید عبدالله ارجاعی خطاب به فرهنگیان نمونه استان در زمینه امر به معروف و نهی از منکر افزود: برای ترویج این فریضه الهی در جامعه نخست باید دانش آموزان تحت آموزش قرار بگیرند و راه‌های مناسب معروف را فرا بگیرند و دوم این که از دانش آموزان و همکاران نمونه الگو برداری شود و آنها برای سرمشق به دیگران معرفی شوند و در نهایت برای از بین رفتن برخی از منکر ها باید توجه شود که این مشکلات ریشه ای حل شوند و هر گونه برخورد قهری و غیر کارشناسی نمی تواند کارساز باشد.

در این جشنواره از فرهنگیان و دانش آموزان برتر در زمینه امر به معروف و نهی از منکر شهرستان‌های تایباد، تربت حیدریه، سبزوار و اداره های آموزش و پرورش مشهد و توابع قدردانی شد. ۱۹۲۲/۶۰۷۰

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.