نادر سلیمانی روز سه شنبه در نشست با خبرنگاران گفت: از این مبلغ یک هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال مربوط به بافت فرسوده و بدهی به بانک شهر است که اگر برای آن تدبیری نشود این بدهی بیشتر خواهد شد.
وی افزود: این در حالی است که شهرداری تربت حیدریه یکهزار و ۳۵۰ میلیارد ریال از دستگاه های دولتی و سازمان ها طلبکار است و همچنین حدود یکهزار میلیارد ریال نیز املاک در بافت فرسوده دارد که اگر درست مدیریت شود، بخش مهمی از این بدهی ها پرداخت می گردد.
وی اظهار داشت: دستگاه های اجرایی شهرستان پولی به شهرداری پرداخت نمی کنند و طبق برنامه دولت این بدهی ها را با تهاتر و از طریق اوراق مشارکت در یک پروسه چهار ساله تسویه می کنند.
این عضو شورای اسلامی شهر تربت حیدریه با بیان اینکه اولویت نخست با پرداخت حقوق کارکنان شهرداری است گفت: در حال حاضر ۶۹۹ نفر از کارکنان شهرداری سالانه ۲۷۰ میلیارد ریال حقوق دریافت می کنند و این بدان معناست که حدود نیمی از بودجه شهرداری صرف پرداخت حقوق می شود.
سلیمانی، بودجه سال جاری شهرداری تربت حیدریه را ۷۰۰ میلیارد ریال برآورد کرد و افزود: از این مبلغ، ۲۷۰ میلیارد ریال برای پرداخت حقوق و مزایای کارکنان، ۹۰ میلیارد ریال نیز در سازمان حمل و نقل و ۶۰ میلیارد ریال نیز در حوزه های عمرانی هزینه می شود.
وی اظهار داشت: اعضای شورای شهر با احداث پردیس سینمایی در باغ ملی به دلیل مکان یابی نامناسب مخالفت کردند که چند پیشنهاد جدید دیگر توسط اعضای شورا برای این امر ارائه شده است.
وی از بوستان مینو در شهرک ولی عصر (عج) و بوستان ملت به عنوان دو مکان پیشنهادی برای ایجاد پردیس سینمایی یاد کرد و گفت: قرار است مکان های پیشنهادی دوباره مورد بازدید قرار گیرد و امور مربوط به این امر نیز توسط نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی پیگیری شود.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تربت حیدریه نیز گفت: فعالیت های فرهنگی شهرداری و شورای شهر در حد و قواره این شهر نیست و سالانه کمتر از ۳۰ درصد بودجه فرهنگی شهرداری به این امر اختصاص دارد.
احمد وطندوست افزود: قرار است با مشارکت یک موسسه فرهنگی هنری، همایش نکوداشت آخوند ملاعباس راشد تربتی که از علما و اندیشمندان جهان اسلام است مهر ماه امسال در تربت حیدریه برگزار شود.
وی اظهار داشت: ناوگان حمل و نقل درون شهری نیز در خور شان مردم این شهر نیست و مکاتباتی برای خرید اتوبوس های بیشتر انجام گرفته تا سرویس دهی به شهروندان به صورت مناسب و بهتر انجام شود.
وی در خصوص تفکیک زباله ها نیز گفت: شهرداری تربت حیدریه در حال انعقاد قرارداد با سازمان همیاری شهرداری هاست تا موضوع تفکیک زباله از مبدا انجام شود که در صورت تحقق این مهم دیگر شاهد تردد زباله گردها در خیابان ها و کوچه ها نخواهیم بود.
رئیس شورای اسلامی شهر تربت حیدریه نیز گفت: راه ساختن شهر و پیشرفت و آبادانی فقط انتقاد نیست بلکه در کنار آن ارایه راهکار، مشارکت بیش از پیش مردم و شفافیت در کارها، بخش مهمی از مشکلات مدیریت شهری را حل خواهد کرد.
محمد امانی افزود: همه مردم و مسئولان کمک کردند که شورا در همان حد شورای شهرداری باقی بماند و این در حالی است که شورای شهر باید در همه ابعاد و حوزه های مختلف ورود کند تا کارها سریعتر و با موفقیت بیشتری دنبال شود.
وی در ارتباط با دو ابهام موجود مبنی بر تخلف در شهرداری تربت حیدریه و موضوع قیر های مفقود شده اظهار داشت: پرونده تخلف شهرداری از حوزه شهرستان خارج و در مرکز استان توسط دستگاه های نظارتی در حال بررسی است و موضوع قیرها نیز مرتبط با بسیاری از شهرهای کشور است و توسط سازمان بازرسی در دست پیگیری می باشد.
وی حاشیه نشینی را معضل جدی و چالش اساسی شهر تربت حیدریه عنوان کرد و گفت: ساخت و سازهای غیر مجاز که بیشتر در این مناطق انجام می شود، باید ساماندهی شود.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری مشهد واقع است.
۷۰۷۹/۶۰۵۳