حسینی نسب روز شنبه درباره کتاب خود به خبرنگار ایرنا گفت: "به سفارش مادرم" مجموعه روایاتی از شرکت کنندگان مراسم پیاده روی اربعین است که مخاطب اصلی در همه این روایات مادرم است.
وی اضافه کرد: مادرم به دلیل پرستاری از مادربزرگم قادر نبود به مراسم پیاده روی اربعین برود در عین حال آرزو داشت روزی بتواند پیاده به زیارت امام حسین (ع) مشرف شود.
او ادامه داد: سه سال قبل زمانی که ۲۹ ساله بودم یک گروه از دوستان عکاس از من هم خواستند در مراسم پیاده روی اربعین آنان را همراهی کنم مادرم خیلی مرا تشویق کرد که به این سفر بروم در صورتی که تمایلی نسبت به سفر پیاده به عراق آن هم در ایام شلوغی مانند اربعین نداشتم.
نویسنده کتاب "به سفارش مادرم" گفت: در این سفر شگفت انگیز گذرم به چند نفر افتاد و آنان داستان خود را برای من روایت کردند روایت های این ۲۰ و چند نفر از زندگی و اتفاقاتی که بر آنان گذشته بود را نوشتم تا به مادرم هدیه دهم.
حسینی نسب افزود: تاثیرگذارترین داستانی که از این ۲۰ و چند نفر در مراسم پیاده روی اربعین شنیدم مربوط به زنی از سوریه می شد که پسرش را در جریان حمله داعش از دست داده بود.
وی ادامه داد: زمانی که آن زن شهادت پسرش را روایت کرد آن قدر داستان تاثر برانگیز بود که در جایی احساس کردم قادر به ادامه گوش دادن نیستم و نه تنها من بلکه دوست مترجم و همچنین خانمی که از ما عکاسی می کرد نیز بسیار تحت تاثیر قرار گرفته بودند.
نویسنده کتاب "به سفارش مادرم" گفت: با اینکه داستان شهادت پسر آن زن سوری ما را منقلب کرده بود اما او خم به ابرو نیاورد و حتی به ما تسلی می داد در حالی که خود بیش از همه نیاز به تسلی داشت.
حسینی نسب افزود: آن زن پیام هایی که پسرش از طریق تلفن همراه برای او ارسال کرده بود را به ما نشان داد و من متوجه شدم که در این سفر با انسانی مواجه شدم که بسیار شبیه من اما از من بزرگ منش تر است و یک قهرمان واقعی است.
وی اضافه کرد: من هیچ گاه دلم نمی خواست که به عراق بروم، اگر هم روزی می خواستم سفر کنم حتما روزهایی از سال را انتخاب می کردم که عراق شلوغ نباشد اما سرنوشت برای من این گونه رقم زد که به سفارش مادرم و تنها برای اجابت خواسته او در شلوغ ترین ایام سال عراق آن هم در پیاده روی اربعین به این کشور سفر کنم.
کتاب "به سفارش مادرم" در سال ۱۳۹۵ نوشته شده است اما با دو سال تاخیر در سال ۱۳۹۷ توسط موسسه به نشر در ۳۲۸ صفحه با شمارگان ۲۰۰۰ نسخه در قطع وزیری به چاپ رسید.
۷۴۸۹/۱۹۲۲