استاندار خراسان رضوی گفت: هدف نهایی در طرح مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی، روستاها و توسعه اشتغال روستایی است که با راه اندازی کارگاه های خانگی و خُرد بتوان اشتغال در این حوزه را توسعه داد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از مشهد، علیرضا رزم حسینی روز سهشنبه در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی که با موضوع بررسی عملکرد معین های اقتصادی شهرستانهای کاشمر، بردسکن و خلیل آباد در مشهد برگزار شد، افزود: خوشبختانه معین های این سه شهرستان جزو معین های موفق بوده اند و میتوانند در رسته هایی مانند فرش سرآمد استان خراسان رضوی باشند.
وی اضافه کرد: در نخستین سفرهایی که در قالب طرح مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی به نقاط مختلف خراسان رضوی انجام گرفت تاکید در همه نشست ها مبنی بر ایجاد انسجام داخلی برای توسعه بود تا با بهرهگیری از نیروهای کارآمد بخش خصوصی بتوان در نقاط مختلف به ویژه روستاها اشتغال ایجاد کرد و توسعه اقتصادی را رقم زد.
استاندار خراسان رضوی گفت: هم اینک که چندین ماه از اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی می گذرد بخش عمده ای از توسعه منطقه ای اتفاق افتاده است و پیگیر خواهیم بود تا این مهم استمرار یابد.
رزم حسینی با اشاره به مزایای توسعه طرح گردشگری در خراسان رضوی گفت: بهره گیری از ظرفیت های گردشگری هر منطقه از استان بیشترین مزایا را دارد به نحوی که با کمترین هزینه می توان بیشترین اشتغال را ایجاد کرد.
وی ادامه داد: در شهرستان های کاشمر، بردسکن و خلیل آباد صنعت دام به طور قابل توجهی فعال است که از این فرصت در کنار زیبایی های طبیعت این سه شهرستان می توان برای توسعه صنعت گردشگری در این منطقه بهره گرفت.
استاندار خراسان رضوی گفت: باید برای هر شهرستان از خراسان رضوی نقشه گردشگری و میراث فرهنگی تدوین شود تا بتوان از این نقشه برای جلب سرمایه گذاری و توسعه اشتغال استفاده کرد.
رزم حسینی با اشاره به وجود موانع توسعه در اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی افزود: در تلاش هستیم بتوانیم موانع را در هر منطقه از سر راه برداریم و اگر مسائل در استان قابل حل نبود پیگیر حل آن در سطح ملی یا در ستاد تدبیر استان خواهیم بود.
وی با تاکید بر تلاش در جهت آسان سازی مقررات برای معین های اقتصادی در سطح روستاها اضافه کرد: فرآیند استعلام ها کوتاه خواهد شد و از یک ماه به پنج روز کاهش می یابد.
استاندار خراسان رضوی گفت: باید بازار آب را در استان به راه بیندازیم زیرا تا زمانی که این مهم راه اندازی نشود مشکلات مربوط به تامین آب بخش صنعت حل نمی شود.
رزم حسینی افزود: هم اینک هر متر مکعب آب در خراسان رضوی به مبلغ ۳۵۰ هزار ریال به بخش صنعت فروخته می شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: در حوزه فعالیت سرمایهگذاران در بخش طرحهای انرژی خورشیدی در شهرستان های خلیل آباد، کاشمر و بردسکن مجوز افرادی که عملکرد ضعیفی داشتند باطل می شود.
علی رسولیان درباره فعالیت فرودگاه کاشمر نیز افزود: تاکنون دو نشست با سرمایه گذار و مسئولان مرتبط برگزار و توافقات اولیه انجام شده است و در تلاش هستیم زمینه دریافت تسهیلات صندوق توسعه ملی برای این طرح را فراهم کنیم.