مدیرکل امور بانوان استانداری خراسان رضوی گفت: انتشار آمارهایی در باره رتبه طلاق در استانها باعث شکسته شدن قبح آن و یک منکر است و در بهبود نقش خانواده در جلوگیری از جدایی تاثیری نمی گذارد.

فرشته سلجوقی سه شنبه شب در حاشیه همایش تجلیل از زنان مدیر، شاخص و کارآفرین در مشهد طی گفت و گو با خبرنگاران افزود: در سالهای قبل اتاق اندیشه ورز با حضور افراد صاحب نظر تشکیل می شد که نتیجه آن کاهش آمار طلاق در استان خراسان رضوی بود.
وی اظهار داشت: عوامل گسترده ای همچون عوامل اقتصادی و اجتماعی در از هم پاشیده شدن خانواده ها نقش دارند و استان خراسان رضوی  و شهر مشهد نیز به عنوان یکی از شهر های ویژه کشور به خاطر مهاجرت پذیری از آن تاثیر پذیرفته است.
وی با بیان اینکه طرحهای مداخله در بحران در کاهش طلاق تاثیر داشته است گفت: تحکیم بنیان خانواده نیاز به یاری همه نهاد ها و دستگاه های اجرایی دارد.  
سلجوقی افزود: بعد از گذشت بیش از یک سال از تحریم های ظالمانه علیه مردم ایران، همه به این باور رسیده اند که شرایط بسیار سخت تر از زمان جنگ تحمیلی است و همانطور که در آن زمان حضور و رشادت زنان در پیروزی ایران بر استکبار جهانی نقش پررنگ داشت، اعتقاد راسخ دارم که در این برهه زمانی نیز حضور شایسته زنان در صحنه می تواند تهدیدها را به فرصت تبدیل کند زیرا زنان مدیران سبد دارایی خانواده ها هستند و همه جنگ آوران نیز در دامن زنان پرورش می یابند.  
وی با اشاره به برنامه ششم توسعه که دولت را موظف کرده ۳۰ درصد پست های مدیریتی را به زنان محول کند اظهار داشت: این حضور با حفظ بنیان و تحکیم خانواده در راستای  توسعه کشور در نظر گرفته شده است و بر همین اساس از ابتدای شروع این برنامه تعداد بانوان مدیر در این استان از ۹ درصد تا پایان سال ۹۷ به حدود ۱۸ درصد افزایش یافت.


 آمار کارآفرین  ها موجود نیست

رئیس کانون کارآفرینان استان خراسان رضوی نیز به خبرنگاران گفت: هیچ فرد و نهادی تعداد دقیق کارآفرین ها را ندارد.  
محسن شرکا افزود: کارآفرینان نقش سازنده ای در آبادانی کشور دارند و به همین دلیل باید از ظرفیت بسیار بزرگ آنها به نحو شایسته استفاده شود.
وی اظهار داشت: زنان شاخصی نیز در جمع کارآفرینان حضور دارند که روزی مددجو بوده و به کمک احتیاج داشتند و امروز از کارآفرینان موفق کشور هستند.
وی گفت: اگر فضا و بستر مناسب برای زنان ایجاد شود این بخش از جامعه می تواند باعث رشد و شکوفایی گردد و در سازندگی و بهبود شاخص های اجتماعی نقش سازنده ایفا کند.

شرکا همچنین با اشاره به نقش استارت آپ ها و شرکت های نوبنیان افزود: این نوع کسب و کار در کشور پدیده تازه ای به شمار می رود در حالی که دنیا در حال گذر از این مرحله است.
عضو خانه صنعت و معدن خراسان رضوی اظهار داشت: یکی از دلایل شکست این شرکت ها عدم استفاده مناسب از کارهای گروهی و تیمی است.
وی گفت: فکر، ایده و سرمایه بازار را می شناسد و ظرفیتهای مختلف باید در کنار هم قرار گیرند و به همدیگر کمک کنند تا موفق شوند.
وی افزود: نمی توان انتظار داشت که تمام این شرکت ها به موفقیت دست پیدا کنند و آمار ماندگاری بیش از ۲۰ درصد این شرکت ها بسیار خوب به نظر می رسد.  
در این مراسم از هفت زن کارآفرین قدردانی شد.
۲۰۳۰/۶۰۵۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.