شهردار تربت حیدریه گفت: در حال حاضر این اعتبارات در حوزه های مختلف جذب شده‌اند و در حال هزینه کرد در سرفصل‌های تعیین شده هستیم.

محمد‌صادق مجتهدی در گفت و گو با خبرنگار ایلنا در تربت حیدریه. گفت : در سال‌های اخیر به ویژه در سال گذشته ، دولت شرایط اقتصادی مطلوبی نداشته و از همین رو ادارات دولتی در جذب اعتبارات خود همیشه با مشکل مواجه بوده اند . از آنجا که شهرداری یک نهاد عمومی غیر دولتی است لذا اعتبارات بسیار ناچیزی دارد و جذب همین اعتبارات نیز کار بسیار دشواری است و نیاز به پیگیری های فراوان دارد.

شهردار تربت حیدریه افزود: با پیگیری‌های صورت گرفته در سال گذشته شهرداری تربت حیدریه موفق به جذب مبلغی بالغ بر 50 میلیارد ریال از اعتبارات خود شد که  پس از اداره راه و حمل ونقل جاده ای ، دومین اداره در سطح شهر تربت حیدریه بوده است . 

وی افزود : این اعتبارات در حوزه‌های مختلفی از جمله تاسیسات ، خرید قیر ، جدول  و حمل و نقل است که مبلغی بالغ بر 8 میلیارد ریال برای خرید قیر ،3/5 میلیارد ریال خرید جداول جهت احداث کانال جمع‌آوری آبهای سطحی ، 740 میلیون ریال جهت تجهیز سامانه ثبت تخلفات راهنمایی و رانندگی، 3 /1  میلیارد ریال برای خرید تجهیزات روشنایی برای تامین روشنایی پارک‌هایی که در مسیر مسافرین و زائران قرار دارند و مهم‌ترین آن نیز جذب 40 میلیارد ریال اعتبار برای بهسازی و زیباسازی ورودی شهر از سمت زاوه بوده است .

شهردار تربت حیدریه بیان داشت : این در حالی است که در سال 96 شهرداری فقط موفق به جذب اعتباری کمتر از 1 میلیارد ریال شده بود .

مجتهدی گفت : در حال حاضر این اعتبارات در حوزه های مختلف جذب شده اند و در حال هزینه کرد در سرفصل های تعیین شده هستیم

وی تصریح کرد: یکی از انتقاداتی که همیشه به شهرداری ها وارد است وضعیت آسفالت خیابانها و معابر شهر است . فرسودگی و خرابی آسفالت معابر بر اثر گذر زمان ، کمبود منابع مالی و کاهش درآمد های شهرداری ، گسترش حاشیه نشینی و توسعه افقی شهر و از همه مهم‌تر افزایش بی سابقه قیمت قیر طی یک سال گذشته از مهمترین عواملی است که موجب شده شهرداری در بحث آسفالت معابر عقب بماند .

شهردار تربت حیدریه گفت : یقینا یکی از برنامه ها و اولویت‌های کاری هر شهرداری آسفالت خیابانها ، کوچه ها و معابر شهری است اما در حال حاضر اجرای این طرح در سطح وسیع از توان شهرداری خارج است .

وی افزود : از ابتدای شروع بکار در شهرداری در حوزه آسفالت اقدامات خوبی را انجام داده‌ایم که بیشتر آنها در حوزه ستاد بازآفرینی شهری و محلات هدف این ستاد بوده است که در همین راستا مناطقی همچون کوی امیر المومنین (ع) صددرصد آسفالت شده و یا در کوی شهید هاشمی نژاد و شهید چمران اغلب معابر آسفالت شده است.

مجتهدی به آسفالت خیابان کاشانی طی روزهای گذشته اشاره کرد و گفت : یکی از خیابان‌های پر تردد و اصلی شهر که وضعیت آسفالت نا مطلوبی داشت را توانستیم با تامین قیر از محل منابع داخلی آسفالت نمائیم و برای سایر خیابانها همچون بلوار مدرس و بلوار باهنر برنامه هایی را در دستور کار داریم.

شهردار تربت حیدریه حجم آسفالت استفاده شده در خیابان کاشانی را 1320 تن اعلام کرد و بیان داشت : هزینه ریالی ان هم مبلغی حدود 8 میلیار ریال است  که شامل قیر ، مصالح ، حمل ، پخش و کارگر است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.