معاون عمران و توسعه شهری و روستایی وزارت کشور گفت: باید با روش‌های جدید درآمدهایی را برای شهرداری‎ها ایجاد نمود تا دیگر شاهد فروش تراکم و شهر فروشی نباشیم.

مهدی جمالی‌نژاد در حاشیه سفر خود به کاشمر در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا- منطقه خراسان، عنوان کرد: با توجه به اینکه شهرداری‎ها نهادهای مستقل عمومی غیر دولتی هستند و مدیریت درآمدها با هزینه‌ همراه است به همین دلیل یکی از مهم‌ترین مشکلاتی که به خصوص شهرهای کوچک و میانی با آن مواجهند موضوع درآمدهای پایدار است.

وی ادامه داد: شهرداری‎های کوچک باید با روش‎های نوآورانه و خلاقانه مدیریت درآمدها را داشته باشند، بدون شک وصل درآمدهای شهرداری‎ها به درآمدهای دولتی کار اشتباهی بوده و باید وابستگی شهرداری‎ها را از درآمدهای دولتی جدا کرد.

معاون عمران و توسعه شهری و روستایی وزارت کشور افزود: غیر دولتی بودن شهرداری‌ها موجب بیشتر شدن انعطاف و سرعت عمل آن‌ها می‎شود.

وی گفت: بدون شک می‎توان با روش‌های جدید درآمدهایی را کسب نمود تا دیگر شاهد فروش تراکم و شهر فروشی به خصوص در شهرهای کوچک نباشیم.

جمالی‌نژاد اظهار کرد: با تعریف پروژه‌های مختلف و دعوت از سرمایه‌گذاران و بخش خصوصی می‎توان مدیریت درآمد را داشت هرچند در شهرهای کوچک این‌گونه اقدامات سخت‌تر خواهد بود.

وی گفت: در بودجه سال جاری با حمایت‎هایی که از سوی نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و دولتمردان صورت گرفته ردیف‎های بسیار خوبی برای کمک به شهرداری‎ها اختصاص یافته است.

معاون عمران و توسعه شهری و روستایی وزارت کشور بیان کرد: شهرداری‌ها نباید فقط به دنبال اعتبارات دولتی باشند، باید با فراهم آوردن شرایط مناسب و تسهیل‌گری از توان سرمایه‎گذاران بهره بیشتری ببرند.

وی عنوان کرد: شهرداری‌ها اگر فقط بخواهند به اعتبارات دولتی چشم داشته باشند، دیگر پویایی و نشاط لازم را نخواهند داشت.

یک‌هزار میلیارد تومان اعتبار به زیرساخت‌‌ استان‌های خسارت‌دیده از سیل اختصاص یافت

جمالی‌نژاد در ادامه از اختصاص یک‌هزار میلیارد تومان اعتبار به زیرساخت‌‌ استان‌های خسارت‌دیده از سیل خبر داد و گفت: این اعتبار غیر از اعتبارات تخصیصی دستگاه‌های متولی به خسارت‌های وارده در سیل اوایل سال جاری در این مناطق است.

وی بیان کرد: با تشکیل قرارگاه نوسازی و بازسازی در وزارت کشور امور مربوط به خسارت وارده به استان‌های سیل‌زده مرتب رصد می‌شود.

جمالی‌نژاد در ادامه اظهار کرد: شهرهای کاشمر، خلیل‎آباد و بردسکن ظرفیت‎های بسیار خوبی برای درآمدهای پایدار دارند که باید استفاده بیشتری شود.

وی گفت: با توجه به اینکه بسیاری از زائران از مسیر کاشمر به مشهد مقدس مشرف می‎شوند این شهرستان در گردشگری اسلامی می‎تواند یکی از مقاصد بسیار خوب برای گردشگران کشور باشد و این یکی از روش‌های جدید در ایحاد درآمد خواهد بود.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.