علیرضا شناسایی روز شنبه به مناسبت هفته میراث فرهنگی طی گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای مرمت هر یک از این آثار شامل کاروانسرا، آب انبار و حمامهای تاریخی حداقل 500 میلیون ریال اعتبار مورد نیاز است و با توجه به شرایط هر کدام از آنها این اعتبار افزایش می یابد.
وی در ادامه همچنین گفت: ساماندهی آثار تاریخی و گردشگری گناباد شامل پارکهای آبشار کاخک و قصبه گناباد، مسجدجامع تاریخی و کاروانسرای روستای قوژد گناباد با اعتبار دو میلیارد و 870 میلیون ریال در حال اجرا است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گناباد افزود: ظرف یک سال اخیر 9 میلیارد و 500 میلیون ریال تسهیلات از محل اعتبارات سامانه کارا و مشاغل خانگی به 14 طرح گردشگری در گناباد پرداخت شده است.
وی ادامه داد: 9 اقامتگاه بوم گردی تاکنون در نقاط شهری و روستایی این شهرستان راه اندازی شده و سه اقامتگاه دیگر طی امسال راه اندازی می شوند. گناباد از نظر تعداد اقامتگاههای بوم گردی فوق رتبه نخست را در خراسان رضوی دارد.
شناسایی گفت: گناباد از لحاظ پیشنیه تاریخی، جغرافیایی و طبیعی و گردشگری مجموعه کاملی از جاذبه های گردشگری و مقصد مناسبی برای گردشگران داخلی و خارجی است و با ثبت قنات قصبه این شهرستان طی سه سال گذشته به عنوان تنها اثر خراسان رضوی در فهرست آثار جهانی بازدید گردشگران از این منطقه افزایش یافت.
چهار موزه باستانشناسی، مردمشناسی زعفران و آب و محیط زیست در این شهرستان پذیرای بازدید کنندگان و گردشگران است. از مجموع 250 اثر تاریخی و گردشگری گناباد 147 اثر در فهرست آثار تاریخی کشور به ثبت رسیده که از این میان قنات قصبه به عنوان تنها اثر استان خراسان رضوی به ثبت جهانی رسیده و از جایگاه خاصی برخوردار است. نظام آبیاری مبتنی بر قنات گناباد هم سال گذشته در سازمان خواروبار ملل متحد (فائو) در فهرست آثار جهانی ثبت شد.
مرکز شهرستان 89 هزار نفری گناباد در فاصله 287 کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
2095/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.