سید محمد بطحایی روز جمعه در سفر یک روزه خود به نیشابور در جمع تعدادی از معلمان پیشکسوت و مدیران آموزش و پرورش این شهرستان در اردوگاه شهید رجایی (باغرود) افزود: امروز آموزش و پرورش فقط بر حوزه شناختی و دانش متمرکز شده و فقط دانش آموزانی را تشویق می کند که نمره های 20 بیشتری بگیرند.
وی ادامه داد: امروز هویت و ماهیت فرزندان ما در فضای مجازی مورد تهدید قرار گرفته است در حالی که باید یاد بگیرند که ارزش هویتی ما کمک به مظلومان و افتادگان است و آن را حفظ کنند.
وزیر آموزش و پرورش گفت: در تعلیم و تربیت اسلامی رقابت فردی و این که هر کسی باید فقط گلیم خودش را از آب بکشد جایی ندارد و این را باید به فرزندانمان بیاموزیم و آموزش و پرورش هم باید به این سمت برود.
بطحایی افزود: کارکرد اصلی آموزش و پرورش جامعه پذیری است و این گفتمان باید در سطح خانواده ها ترویج شود نه آن چه که به ویژه در متوسطه دوم به سراغش رفته ایم و اجرا می کنیم.
وی اضافه کرد: کارکردهای آموزش و پرورش باید اصلاح شود و این اصلاح باید از دوره ابتدایی شروع شود و در همین راستا آزمون و کتابهای کمک درسی را ممنوع کرده ایم.
وزیر آموزش و پرورش گفت: طی یک سال گذشته چهار مدیر مدرسه و دو رئیس منطقه آموزش و پرورش به علت زیر پا گذاشتن خط قرمزهای تعلیم و تربیت لغو ابلاغ شده اند.
بطحایی افزود: فرزندان ما باید بیاموزند که در سختیها صبور و کوشا باشند، خشم خود را کنترل کنند و دهها هدف آموزشی دیگر که باید به آنها برسیم ولی متاسفانه از آنها عقب هستیم.
وی اضافه کرد: امسال بیش از 10 میلیون دانش آموز در سراسر کشور داوطلبانه در مسابقات فرهنگی و هنری شرکت کردند.
وزیر آموزش و پرورش گفت: در سال تحصیلی کنونی حدود دو میلیون و 800 هزار دانش آموز و معلم در نهضت حفظ جزء 30 قرآن کریم شرکت کردند که از این تعداد تا دو هفته پیش 480 هزار نفر کل جزء 30 قرآن را حفظ کردند در حالی که سال تحصیلی قبل 220 هزار نفر در این برنامه شرکت کردند.
بطحایی افزود: امروز 14 میلیون دانش آموز کشور جزء طبقه انقلابی و متدین هستند که در صورت نیاز همانند دوران انقلاب و جنگ تحمیلی حاضر به جانفشانی و ایثار هستند و اینها نشانه های هویتی ماست.
وی اضافه کرد: نظام برای حفظ این المانهای هویتی محکم در برابر نسخه های تجویزی از آن سوی مرزها ایستادگی می کند و در روزهای اخیر هم شاهد هستیم که هجمه ها سنگین تر شده است.

* از ظرفیت کامل اردوگاه شهید رجایی نیشابور استفاده نمی شود
وزیر آموزش و پرورش همچنین در جمع خبرنگاران در اردوگاه شهید رجایی نیشابور گفت: اردوگاه شهید رجایی زمانی به عنوان یک اردوگاه کشوری مورد استفاده سراسر کشور بود ولی به دلایل مختلف که بخشی از آن هم از اختیار ما خارج است از حداکثر ظرفیت آن استفاده نمی شود.
سید محمد بطحایی افزود: یکی از پیشنهادها برای رفع این نقص در اختیار قرار دادن بخشی از این اردوگاه به طور موقت در اختیار دانشگاه فرهنگیان است.
وی ادامه داد: به نظر می رسد این ظرفیت حداقل در کوتاه مدت تا زمانی که بتوانیم امکانات مناسب و دادمی برای دانشگاه فرهنگیان در این منطقه فراهم کنیم وجود دارد.
وزیر آموزش و پرورش گفت: اردوگاه شهید رجایی به دلیل قرار گرفتن در موقعیت مکانی و اقلیمی خاص محل بسیار مناسبی برای اردوهای دانش آموزی از سراسر کشور در فصلهای مختلف سال است.
بطحایی افزود: ظرفیت این اردوها فراتر از استان خراسان رضوی است ولی به دلیل کمبود امکانات و اعتبارات در کوتاه مدت قادر نیستیم ظرفیتهای لازم را به روزرسانی کنیم.
وی ادامه داد: یکی از راهکارها در این زمینه مشارکت بخش خصوصی است که البته با موانعی در این بخش رو به رو هستیم که به زودی برطرف خواهد شد.
مجتمع فرهنگی، اردویی کشوری شهید رجایی نیشابور معروف به اردوگاه باغرود نیشابور وابسته به وزارت آموزش و پرورش در سال 1342 در زمینی به مساحت 1151 هکتار ساخته شد.
این اردوگاه در 12 کیلومتری شهر نیشابور و در دامنه رشته کوههای بینالود بنا شده و از محیطی طبیعی همچون تپه ماهور، دشت، کوه و رودخانه برخوردار است.
از ویژگی های بارز این اردوگاه نزدیکی به حرم مطهر حضرت ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا(ع) است که در 130 کیلومتری مشهد مقدس واقع شده و یکی از چهار اردوگاه ممتاز ملی و مجهز در سطح کشور است.
ظرفیت پذیرش این اردوگاه برای اردوهای یک روزه پنج هزار نفر و برای اردوهای چند روزه دو هزار و 500 نفر است.
مرکز شهرستان 450 هزار نفری نیشابور در 127 کیلومتری غرب مشهد واقع شده است.
1922/9869
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.