محمد امید روز چهارشنبه در حاشیه نشست کارگروه اشتغال استان خراسان رضوی در جمع خبرنگاران افزود: دولت نقیصه ای را در خصوص توسعه روستاها احساس کرد و تصمیم بر آن شد که در قالب تخصیص اعتبارات به طرحهای مختلف بخش اشتغال روستایی به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: در این زمینه 1.5 میلیارد دلار معادل 180 هزار میلیارد ریال به طرح اشتغال روستایی و عشایر در کل کشور اختصاص یافت که می تواند ظرفیت خوبی برای توسعه اشتغال در روستاها ایجاد کند.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری گفت: سود تسهیلات طرح اشتغال روستایی در مناطق مرزی چهار درصد و در روستاهایی که خارج از مرزها قرار گرفته اند شش درصد با مهلت بازپرداخت 9 ساله است.
امید افزود: هم اینک نزدیک به 104 هزار میلیارد ریال از این اعتبارات باقی مانده است که با توجه به حساسیتهای به جای نظام در استفاده درست از این اعتبارات باید در جایی هزینه شود که بازخورد خوبی داشته باشد یعنی نرخ بیکاری در روستاها را کاهش دهد و مهاجرت معکوس را رقم بزند.
وی ادامه داد: خراسان رضوی از ظرفیتهای فوق العاده ای در حوزه اقتصادی برخوردار است و از اعتبارات طرح اشتغال روستایی می تواند به نحو مطلوبی استفاده کرد.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری گفت: طرح مثلت توسعه اقتصادی استاندار خراسان رضوی و ایجاد معینهای اقتصادی برای شهرستانها از طرحهای موفقی است که هم اینک در سطح کشور به عنوان یک الگو از آن بهره برداری می شود.
امید افرود: اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی در کنار جذب اعتبارات طرح اشتغال روستایی می تواند منشا تحول خوبی در اقتصاد استان خراسان رضوی شود.
استاندار خراسان رضوی نیز دراین گفت و گو اظهار کرد: دولت منابعی را برای اشتغال روستایی در نظر گرفته که می تواند محرک اشتغال و عامل تقویت باقی منابع اقتصادی در روستاهای استان شود.
علیرضا رزم حسینی افزود: از اعتبارات طرح اشتغال روستایی تاکنون شش هزار و 200 میلیارد ریال برای خراسان رضوی در نظر گرفته شده است که از این میزان تاکنون چهار هزار و 200 میلیارد ریال ابلاغ و دو هزار و 500 میلیارد ریال هم جذب شده است.
وی ادامه داد: علاوه بر منابع دولت، برای توسعه اشتغال روستایی، صرف منابع مالی معینهای اقتصادی در شهرستانها هم مدنظر قرار گرفته است که در کنار اعتبارات اشتغال روستایی می تواند محرک خوبی باشد.
استاندار خراسان رضوی گفت: رسوب سپرده های مردم در بانکهای استان در حال پیگیری است و کاملا مشخص شده که کدام بانک در کدام شهرستان رسوب مالی دارد.
رزم حسینی افزود: این رسوب مالی باید جمع آوری و با باقیمانده سپرده های مردم در بانکهای این شهرستان در حوزه اشتغال مصرف شود و در کنار آن مردم نیز باید مردم در طرحهای اشتغالزایی مشارکت کنند.
1922/7489
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.