به گزارش ایرنا، داریوش سجادی سه شنبه شب در نشستی با دانشجویان دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) اظهار داشت: انقلاب اسلامی در مقطعی به پیروزی رسید که نظام بین الملل به فضای دو قطبی شرق و غرب تقسیم شده بود و هر دو ابر قدرت این اقبال را داشتند که نفوذ خود را در حوره های تحت سلطه گسترش دهند.
وی بیان کرد: در چنین فضایی امام خمینی (ره) به عنوان رهبر و مرجعیت دینی با تکیه بر توده های مردم و آرمان های مذهبی انقلاب اسلامی ایران را با همراهی مردم به پیروزی رساند.
وی با اشاره به دشمنی 40 ساله آمریکا با جمهوری اسلامی ایران گفت: در تمام این سال ها دشمنی آمریکا بخاطر نقض حقوق بشر و نقص دموکراسی در ایران نبوده است، بلکه اتهام اصلی انقلاب اسلامی از بهمن ماه 57 و به دنبال آن تسخیر لانه جاسوسی، به دلیل نفی اقتدار پوشالی آمریکا بوده است.
این تحلیلگر سیاسی مقیم آمریکا اظهار داشت: صرف نظر از تمام اتهامات آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران، اتهام اصلی این است که ایران اقتدار آمریکا را نفی کرد و آمریکا نمی خواهد این نفی قدرتش توسط جمهوری اسلامی الگویی برای سایر کشورها شود تا انها هم به خود اجازه ایستادگی در برابر آمریکا را بدهند.
سجادی ادامه داد: آمریکا در تمام 40 سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تلاش کرده است نظام جمهوری اسلامی را تغییر دهد یا رویکردهای این نظام را تغییر و همسو با سیاست های خود کند.
وی یکی از سیاست های آمریکا برای به سلطه در آوردن کشورها را ایجاد بحران اقتصادی ذکر کرد و گفت: آمریکا در کشورهای مورد هدف خود سعی می کند با ایجاد بحران اقتصادی، آنها را دچار بحران انگیزشی کند و از طریق تحریم اقتصادی آن کشورها را به ستوه درآورد.
این تحلیلگر سیاسی، ایجاد رعب و هراس در بین کشورهای همسایه ایران که منجر به فروش سلاح از سوی آمریکا به آنها می شود و سپس حضور نظامی آمریکا در آن مناطق به بهانه دفاع از آن کشورها را سیاست های دیگر آمریکا برای به سلطه درآوردن کشورهای هدف خود برشمرد.
سجادی افزود: شاهد بودیم که آمریکا برای سلطه بر ایران، ابتدا با ایجاد موج ایران هراسی در منطقه سلاح های خود را به کشورها همسایه فروخت و در ادامه به بهانه دفاع، حضور نظامی خود را در کشورهای اطراف ایران تثبیت کرد و چند سالی است که آمریکا متوسل به فشارها و تحریم های اقتصادی علیه جمهوری اسلامیایران شده است.
وی با اشاره به فعالیت دو جناح آمریکایی با عنوان جناح 'عقابها' و جناح 'کبوترها' گفت: رویکرد جناح عقاب های آمریکایی تغییر حکومت در ایران است و آن ها قائل به حرکت های سخت افزارانه هستند اما در مقابل جناح کبوترهای امریکایی با برخوردهای نرم افزارانه و دیپلماتیک خود به دنبال تغییر رویکرد نظام هستند اما در نهایت هدف اصلی آنها به یک موضوع که خالی کردن نظام جمهوری اسلامی ایران از محتوا است، ختم می ‌شود.
به گفته این تحلیگر سیاسی، برجسته ترین مصداق دو نگاه جناح عقاب ها و کبوترهای آمریکایی را می توان در فتنه 88 دید، رویکرد کبوترها در فروردین ماه سال 1388 مبتنی بر برخورد نرم افزارانه با ارسال پیام تبریک به ایرانی ها بود و پس از انتخابات جناح عقاب های آمریکایی و متحدانش مانند ریاض، رژیم صهیونیستی و انگلیس با ایجاد آشوب ابتکار عمل را به دست گرفتند.
این فعال رسانه ای افزود: در قانون رسانه ای آمریکا هیچ یک از رسانه ها حق ندارند تصاویری را که منجر به تهییج افکار عمومی می شود، پخش کنند همچنان که در جریان 11 سپتامبر تصاویری از جسدها به روی آنتن نرفت و تنها خرابی ها و ویرانی ها نشان داده شد.
سجادی اظهار داشت: با وجود این قانون رسانه ای در آمریکا شاهد بودیم که ماجرای قتل ندا آقا سلطان چند روز به عنوان سوژه اصلی رسانه های آمریکا و اروپا بود.
این تحلیلگر سیاسی ادامه داد: وضعیت اقتصادی ایران خوب نیست و بیش از 70 درصد مشکلات کشور بخاطر بازگشت بی مبالاتی هاست.
وی گفت: در پاسخ به سخنان عده ای که برجام را دلیل اصلی مشکلات اقتصادی بهانه می کنند می گویم که برجام کم ترین تاثیر را بر اقتصاد کشور دارد.
وی مهم ترین ثمرات برجام را بر خلاف تصور آمریکایی ها در حوزه های سیاسی و نظامی دانست و افزود: قضیه برجام، ایران را در سطح بین الملل چهره قابل وصول معرفی کرد و شاهد بودیم که روسیه در ماجرای سوریه به حمایت از ایران برخاست.
7489 / 6053
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.