هادی وکیلی عصر چهارشنبه در نشست عفاف و حجاب در دانشگاه فردوسی مشهد افزود: مدارک تاریخی موجود نشان می دهد در چین، هند، مصر، اروپا و ایران زنان پوشش به نسبت کامل داشته اند و همه ادیان الهی و حتی بشری نیز برای زنان پوشش و حجاب قائل بوده اند.
وی اظهار داشت: در تصاویر تخت جمشید دوره هخامنشی و ستونهای بیستون ساسانی هم هیچ تصویری از زنان وجود ندارد و تصاویری از زنان نیز که بر روی برخی سکه ها نقش بسته است با پوشش و حجاب می باشد.
وی با بیان اینکه پوشش زن و مرد اقوام پارسی، پارتی و مادها پوشش کامل سر، تن و پا بوده و در دوره هایی مثل ساسانی این پوشش شدیدتر و قویتر هم شده است افزود: ایرانیان به تدریج در طول چهار قرن مسلمان شدند و می توان گفت پوشش اسلامی به نوع پوشش سامانی نزدیک بوده است.
وکیلی گفت: در قرن هفتم که مغولها به ایران حمله کردند پوشش زنان آنها رها بود اما بتدریج تحت تاثیر فرهنگ ایران قرار گرفتند و در تصاویر کاشی و موزاییک بجا مانده از حکومت ایلخانان و دوره های بعدی هم تصویر زنان پوشیده و حتی با نقاب و پوشینه است.
وی افزود: در اروپا هم تا اوایل قرن بیستم رشد مسیحیت با رشد عفاف و حجاب همراه بود و بعد از آن در اروپا و از اواسط دوره قاجار در ایران که متاثر از فرهنگ غرب شده بود حجاب گریزی و حجاب ستیزی به چشم می خورد و افرادی مانند ایرج میرزا حجاب را در قالب شعر مسخره کرده است.
وی اظهار داشت: با وجود همه اینها با تبلیغاتی که در دوره پهلوی اول و دوم علیه حجاب انجام شد و در دوران انقلاب اسلامی نیز دشمنان علیه حجاب تبلیغات وسیع کرده اند، بانوان ایرانی باحجاب هستند و حجاب برای این است که هویت انسانی زن حفظ شود.
7507 / 6053
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.