به گزارش ایرنا در این کنگره پزشکان و متخصصان قلب از 20 کشور حضور دارند تا تازه ترین یافته های علمی پیرامون تشخیص و درمان بیماریهای قلبی را به اشتراک بگذارند.
تولیت آستان قدس رضوی در مراسم آغاز به کار این کنگره گفت: بررسی علمی و کارشناسی و برخورداری از کار دانش بنیان یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
حجت الاسلام ابراهیم رئیسی افزود: آمار بیماریهای قلبی و عروقی در جامعه تهدید کننده و رو به افزایش است، لذا متخصصان و پژوهشگران این حوزه باید به دنبال آسیب ها و علل بیماریهای قلبی باشند.
وی اظهار داشت: پیشنهاد بنده به کنگره مزبور این است که علاوه بر تبادل تجربیات در زمینه تشخیص و درمان بیماریهای قلبی و عروقی نسبت به اقدامات پیشگیرانه برای کاهش این بیماریها در بین افراد جامعه نیز تلاش شود.
وی با بیان اینکه مشهد قابلیت آن را دارد که به عنوان قطب سلامت در کشور معرفی شود گفت: مشهد می تواند با همکاری همه دانشگاهها و متخصصان به عنوان مرجعیت علمی در حوزه پزشکی مطرح شود و در این خصوص بیمارستان رضوی از توانمندی بسیار در حوزه پزشکی برخوردار است.
مدیر عامل بیمارستان فوق تخصصی رضوی مشهد نیز گفت: بیماری ‌های قلبی و عروقی شایع ‌ترین علت مرگ و میرها در بیشتر کشورهای جهان از جمله ایران است.
دکتر رضا سعیدی افزود: افزایش ارتباطات علمی و انتقال تجربیات پیرامون بیماری‌ های مادرزادی، ساختمانی و دریچه ‌ای و همچنین بیماری‌ های انسداد مزمن عروق از اهداف دومین کنگره قلب و اروپا در مشهد است.
وی اظهار داشت: در این کنگره که با حضور 500 پزشک متخصص قلب و عروق و بیش از 200 پرستار شاغل در این حوزه برپا شده است، طی چهار روز مقالات مختلف در زمینه تشخیص و درمان بیماریهای قلبی و عروقی در قالب سخنرانی، پوستر و کارگاههای آموزشی ارائه خواهد شد.
وی گفت: اعضای چهار انجمن بزرگ اروپایی شامل CTO (درمان بیماری‌های مزمن عروق کرونر قلب)، CSI (درمان بیماری ‌های مادرزادی، ساختمانی و دریچه‌ای قلب)، EBC (درمان بیماری‌ های عروق کرونر و رگ‌ های قلب) و TOBI (درمان بیماری‌ های پیچیده عروق کرونر) در این کنگره حضور دارند.
دومین کنگره پزشکان قلب ایران و اروپا تا 17 آذر ماه در بیمارستان فوق تخصصی رضوی وابسته به آستان قدس رضوی در مشهد دایر است.
3027 / 6053
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.