نسرین کیوانفر روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این چارچوب اعضای هیات‌علمی شاغل و کارمندان رسمی، پیمانی و قراردادی دانشگاه فردوسی مشهد به ترتیب اولویت پیشکسوتی پایش سلامتی و معاینه پزشکی می شوند.
وی ادامه داد: در طرح پایش سلامت دانشگاهیان دانشگاه فردوسی مشهد آزمایشها و معایناتی همچون سونوگرافی تیروئید، شکم و لگن، آزمایش تعیین سن عروق مرکزی، تن‌ سنجی (آنتروپومتری)، معاینه های دندانپزشکی، ارتوپدی، زنان، نوار قلب، اسپیرومتری و آزمایش خون و ادرار انجام می شود.
مدیر دفتر ریاست دانشگاه فردوسی مشهد گفت: گاهی درگیریها و اولویتهای فکری دانشگاهیان به ‌ویژه استادان در سطحی است که مجال صرف وقت برای کنترل سلامت خود را ندارند لذا با دانشگاه علوم پزشکی مشهد رایزنیهایی صورت گرفت که در حداقل زمان ممکن بیشترین آزمایشهای سلامت در محیطی آرام با حداقل هزینه و با تعیین وقت قبلی برای خانواده بزرگ دانشگاه فردوسی مشهد انجام شود.
وی افزود: پس از نزدیک به چهار ماه پیگیری، اجرای این طرح از 18 روز پیش برای اعضای دانشگاه فردوسی مشهد آغاز شد. مشارکت مالی هر فرد برای شرکت در این طرح کمتر از 10 درصد هزینه‌ های تمام‌شده برای دانشگاه و معادل 500 هزار ریال بوده است که از حقوق اعضا کسر می شود.
دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان بزرگترین دانشگاه شرق کشور از وجود 805 عضو هیات علمی متخصص و 901 کارمند فعال برخوردار است.
1922/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.