دکتر سعید اسکندری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: حدود 70 درصد زالوهای مورد استفاده در طب سنتی کشور از خارج و کشور هایی نظیر آذربایجان و ترکیه وارد می شود.
وی اظهار داشت: این در حالی است که در گذشته زالوی ایرانی به خاطر کیفیت مطلوب به همه کشورها صادر می شد اما اکنون به دلیل عدم نظارت، صید و صادرات بی رویه، زالوی ایرانی رو به انقراض است.
وی گفت: زالو درمانی یکی از روشهای طب سنتی است که در درمان بیماریهای مختلف کاربرد دارد و در بزاق زالو ماده ای به نام 'ˈهیرودین' وجود دارد که دانشمندان بیش از 20 ماده موثر درمانی از آن کشف کرده اند.
دکتر اسکندری که تجربه بسیار در روش زالو درمانی دارد افزود: درمان بیماریها توسط زالو در سه مرحله شامل وارد کردن نیش، تزریق بزاق و خون گیری انجام می شود.
وی با اشاره به کاربرد زالو درمانی در درمان بیماریهای مختلف اظهار داشت: هم اکنون زالو درمانی در معالجه طیف وسیعی از بیماریها نظیر بیماری های قلبی و عروقی، مفصلی، پوستی، چشمی، افسردگی و همچنین در پیشگیری از آلزایمر، بیماری پیوره (عفونت لثه)، پارکینسون و بیماری های اعصاب نقش موثر دارد.
وی گفت: زالو درمانی در کشورهای آسیایی، اروپایی و آمریکایی کاربرد بسیار دارد به طوریکه در اروپا از زالو به عنوان 'ˈمیکرو سرج'ˈ یعنی جراح کوچک در پیوند اعضا استفاده می شود.
پیشینه زالو درمانی به یک هزار و 500 سال قبل از میلاد در مصر بر می گردد که بعدها در ایران، روم و بعدها در اروپا رواج پیدا کرد.
3027 / 6053
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.