به گزارش ایرنا حجت الاسلام محمدولی عارفی روز سه شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان بیرجند که به ریاست فرماندار برگزار شد افزود: اگر معلم را دریابیم و دلگرم به کارش باشد نیازی به برگزاری کلاس فوق برنامه و تقاضای کمک از والدین نیست.
وی گفت: اگر معلم طبق سرفصل های آموزشی تدریس کند خیلی از مشکلات آموزشی رفع و رجوع خواهد شد اما باید دلگرم باشد.
وی ادامه داد: دانش آموز گنجینه هنر معلم است اما اگر بخواهیم مدارس هیات امنایی را تقویت کنیم در واقع فاصله طبقاتی پولدار و بی پول را بیشتر کردیم.
مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: با این روند بیشتر دانش آموزان دانشگاهی و استخدامی ها از خانواده های پولدار خواهند بود و فکری به حال مستضعفان نخواهند کرد.
وی افزود: روستاها خالی شده و مردم به شهر آمده اند از طرفی چون معلم روستایی درک نشده است ناچار به مهاجرت و تشویق دانش آموزان به این پدیده است.
حجت الاسلام عارفی با اشاره به فرارسیدن ایام حج توصیه کرد: از ظرفیت حجاج در مدرسه سازی و نگهداری مدارس که از واجبات است کمک گرفته شود و حجاج بخشی از مخارج ولیمه را به سرانه مدارس کمک کنند.
وی استفاده از ظرفیت اداره اوقاف و امور خیریه را از دیگر ظرفیت های موجود عنوان کرد و گفت: اگر به صورت عمومی فرهنگ سازی شود که مردم عوارض شهرداری را به موقع پرداخت کنند با سهمی که آموزش و پرورش از عوارض دارد، بخش دیگری از مشکلات هم کاسته خواهد شد.
بررسی راهکارهای رفع کمبود 357 کلاس درس در بیرجند از مباحث نشست امروز شورای آموزش و پرورش این شهرستان بود.
54 هزار دانش آموز و سه هزار و 500 نوآموز سال تحصیلی گذشته در بیرجند تحصیل کردند.
3215*3028
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.