به گزارش ایرنا محمد بشیری زاده روز یکشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان درمیان افزود: خیرین در چند سال گذشته گام های خوبی در راستای مدرسه سازی و حل مشکلات آموزش و پرورش شهرستان برداشته اند که با توجه به محرومیت و مرزی بودن درمیان نیاز است مشارکت آنان مانند گذشته ادامه یابد.
وی گفت: یکی از اهداف مهم تشکیل شوراهای آموزش و پرورش شهرستان توجه به اصل مشارکت در تعلیم و تربیت است و باید از ظرفیت خیرین برای حل مشکلات فضاهای آموزشی و تجهیز آن استفاده کرد.
فرماندار درمیان بیان کرد: پایه رشد و توسعه یک جامعه در گرو توجه به آموزش و پرورش است تا از این طریق نوجوانان و جوانان با تلاش و تعهد، آینده روشنی برای ایران اسلامی رقم بزنند.
وی با بیان اینکه جلسات شورای آموزش و پرورش به صورت منظم تشکیل و مصوبات شورا با کیفیت بالا پیگیری می شود گفت: شورای آموزش و پرورش درمیان از جمله شوراهای برتر خراسان جنوبی است و سال گذشته 97 درصد مصوبات این شورا اجرایی شده است.
بشیری زاده با اشاره به نزدیک شدن به 12 اردیبهشت ماه روز معلم از مدیریت آموزش و پرورش شهرستان خواست برنامه های هفته بزرگداشت معلم در شان و کرامت معلمان پیش بینی شود.
وی افزود: همه مسئولان دستگاه های اجرایی با همکاری مردم باید برای برگزاری هرچه باشکوه تر هفته بزرگداشت مقام معلم با آموزش و پرورش همکاری کنند زیرا معلمان نقش مهمی در عرصه های مختلف جامعه دارند و باید قدردان زحمات خالصانه آنان باشیم.
مدیر آموزش و پرورش درمیان هم در این نشست ضمن تقدیر از خیرین مدرسه ساز برای مشارکت در احداث فضای آموزشی گفت: در شهر اسدیه مرکز شهرستان با کمبود فضای آموزشی مواجه هستیم که مشارکت خیرین در حل این مشکل بسیار تاثیرگذار است.
نجف علی مقیمی مسک بیان کرد: در صورت تامین نیروی انسانی توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان آمادگی راه اندازی هنرستان کاردانش بهیاری را در سال تحصیلی آینده داریم.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته اقدامات خوبی در زمینه سودآموزی در شهرستان انجام شده است گفت: در این مدت 116 نفر در دوره سوادآموزی و 160 نفر در دوره انتقال و 150 نفر در دوره تحکیم جذب شدند که این آمار بیش از سهمیه تعریف شده برای شهرستان بوده است.
وی از اجرای طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) در 6 مدرسه درمیان با هدف شناسایی مشکلات و آسیب‌های رایج در مدارس خبر داد و گفت: گسترش آموزش‌های ریشه‌ای در زمینه پیشگیری از رفتارهای پرخطر، آسیب‌های اجتماعی و بزهکاری، ایجاد نظام شناسایی دانش آموزان آسیب‌پذیر علمی، طراحی و توسعه مداخله ‌های موثر و توانمند سازی دانش آموزان از برنامه های مربوط به این طرح به شمار می رود.
حدود 12 هزار دانش آموز در شهرستان درمیان تحصیل می کنند. این شهرستان دارای 57 هزار نفر جمعیت است و با وسعت پنج هزار و 797 کیلومتر مربع از شمال به شهرستان قاینات، از جنوب به شهرستان سربیشه و از غرب به شهرستان بیرجند و شرق آن به طول 70 کیلومتر با افغانستان مرز مشترک دارد.
شهر اسدیه مرکز شهرستان مرزی درمیان در 105 کیلومتری شرق بیرجند قرار دارد.
7556*3028
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.