به گزارش ایرنا علی بذرافشان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: 307 هزار نفر ساعت آموزش در این مدت برای کارآموزان، روستاییان و عشایر شهرستان درمیان برگزار شد.
وی بیان کرد: آموزش های فنی و حرفه ای شهرستان درمیان بیشتر در زمینه های خیاطی، صنایع دستی، رایانه، فرش بافی و تابلو فرش، جوشکاری، تاسیسات، گلدوزی، چرم دوزی، معرق کاری، نقاشی روی شیشه و صنعت بوده است و در حال حاضر 6 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای در شهرستان فعالیت دارند.
وی با اشاره به اینکه آموزش های فنی و حرفه ای در این شهرستان متناسب با بازار کار ارائه می شود گفت: در حال حاضر تعداد زیادی کارآموز در حال آموزش رشته های مختلف فنی و حرفه ای هستند اما بیشتر آموزش ها در فصل تابستان ارائه می شود.
مدیر مرکز آموزش فنی و حرفه ای درمیان عنوان کرد: باید جوانان را به سمت کارهای مهارتی سوق دهیم و آموزش های فنی و حرفه ای در ایجاد فضای مناسب اشتغال در جامعه نقش مهم و اثرگذاری دارند و بخش قابل توجهی از مهارت های مورد نیاز بازار تولید و صنعت به بیکاران ارائه می شود.
وی افزود: با توجه به شرایط خشکسالی ارائه آموزش های فنی و حرفه ای به خصوص در زمینه صنایع دستی تنها راهکار ایجاد اشتغال در روستاهاست.
شهرستان درمیان دارای 57 هزار نفر جمعیت است و با وسعت پنج هزار و 797 کیلومتر مربع از شمال به شهرستان قاینات از جنوب به شهرستان سربیشه و از غرب به شهرستان بیرجند و شرق آن به طول 70 کیلومتر با افغانستان مرز مشترک دارد.
7556*3028
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.