به گزارش ایرنا سرهنگ پاسدار محمد حسن عباسی روز دوشنبه در مراسم آغاز فعالیت طرح جهاد پزشکی میلاد تا میلاد در شهرستان درمیان افزود: این طرح از ابتدای امسال توسط نیروی زمینی سپاه برنامه ریزی شد که تاکنون در 2 نقطه مرزی کشور بیمارستانهای تخصصی ثابت راه اندازی شده است.
وی با تاکید براینکه نقاط مرزی محرومیت های زیادی در حوزه سلامت دارند، اظهار کرد: در دهه 80 با آغاز فعالیت درمانی نیروی زمینی سپاه، راه اندازی بیمارستان های صحرایی در دستور کار قرار گرفت که تاکنون 64 بیمارستان صحرایی در مناطق محروم شمال شرق کشور راه اندازی شده است.
عباسی با بیان اینکه به نتیجه رسیدم که راه اندازی بیمارستان صحرایی تنها یک مسکن برای رفع محرومیت است و باید اقدامات اصولی تری را برنامه ریزی کنیم، گفت: با همکاری وزارت بهداشت راه اندازی بیمارستان های ثابت تخصصی در مناطق مرزی در دستور کار قرار گرفت و مقرر شد افراد نیازمند به درمان تخصصی از طریق خانه های بهداشت روستایی، شناسایی و معرفی شوند.
وی ادامه داد: در راستای اجرای طرح جهاد پزشکی میلاد تا میلاد در شهرستان درمیان از یک هفته قبل هفت گروه غربالگری در 90 روستای شهرستان بیش از هفت هزار و 200 نفر را ویزیت کردند که از این تعداد 4 هزار نفر برای دریافت درمان تخصصی به بیمارستان خاتم الانبیاء اسدیه معرفی شده اند.
فرمانده بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه در شمال شرق کشور گفت: پیش بینی می شود در قالب اجرای این طرح بالغ بر 500 عمل جراحی ماژور در بیمارستان اسدیه انجام شود.
وی عنوان کرد: همچنین مربیان ورزیده در مدارس شهرستان آموزش های پیشگیری از اعتیاد، سبک زندگی سالم و مسائل آموزشی و بهداشتی را به دانش آموزان آموزش خواهند داد.
عباسی با اشاره به اینکه امسال نیز علیرغم توطئه های دشمنان مردم جشن 40 سالگی انقلاب خود را به صورت تماشایی و باشکوه برگزار کردند، گفت: حضور تماشایی مردم وظیفه مسئولان را سنگین تر می کند چرا که آنان باید کمربند خدمتگزاری به مردم را محکمتر از گذشته ببندند.
وی عنوان کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با روحیه خود اتکایی و جهادی در تمام زمینه ها ورود کردیم و دستاوردهای خوبی کسب کردیم، از جمله در حوزه پزشکی امروز جمهوری اسلامی ایران جزو کشورهای مطرح جهان است.
در حال حاضر 10 مرکز بهداشتی و درمانی، چهار پایگاه اورژانس، 34 خانه بهداشت و بیمارستان 32 تختخوابی خاتم الانبیا (ص) در اسدیه به جمعیت 55 هزار نفری شهرستان درمیان خدمات ارائه می کنند.
شهرستان درمیان دارای 57 هزار نفر جمعیت است و با وسعت پنج هزار و 797 کیلومتر مربع از شمال به شهرستان قاینات از جنوب به شهرستان سربیشه و از غرب به شهرستان بیرجند و شرق آن به طول 70 کیلومتر با افغانستان مرز مشترک دارد.
شهر اسدیه مرکز شهرستان مرزی درمیان در 105 کیلومتری شرق بیرجند قرار دارد.
سایت ایرنا خراسان جنوبی: www.irna.ir/skhorasan و کانال تلگرام: irnabirjand@
7556* 6054
خبرنگار: حکیمه مصطفایی * انتشار: مریم پنجابی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.