مهدی صادقی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: 22 هزار متر مربع فرش دستباف در 6 ماه نخست امسال به ارزش 77 میلیارد ریال در شهرستان درمیان تولید شد و بیش از 95 درصد فرش تولیدی شهرستان با نقشه ریزماهی بافته می شود که ارزش هر متر فرش تولیدی 350 هزار تومان است.
وی با بیان اینکه بیش از 9 هزار بافنده نیمه وقت و تمام وقت در زمینه تولید فرش شهرستان درمیان فعالیت دارند گفت: تعدادی از بافندگان فرش شهرستان بیمه تامین اجتماعی هستند و آمار دقیقی از افراد بیمه شده به دست ما نرسیده است.
وی عنوان کرد: اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان برای راه اندازی کارگاه های قالی بافی به صورت مستقل و پشتیبان تسهیلات با کارمزد چهاردرصد پرداخت می کند و برای طرح های مستقل 2 میلیون و 500 هزار تومان و برای طرح های پشتیبان 75 میلیون تومان تسهیلات پرداخت می کنیم.
مسئول نمایندگی صنعت، معدن و تجارت درمیان افزود: ایجاد اشتغال در زمینه تولید فرش با کمترین سرمایه امکانپذیر است و با توجه به شرایط خشکسالی حاکم بر شهرستان به هیچ آبی نیاز ندارد.
وی گفت: فرش بخش قهستان شهرستان درمیان از شهرت جهانی برخوردار است و سال گذشته منطقه جغرافیایی فرش قهستان ثبت سازمان جهانی مالکیت معنوی شد.
شهرستان درمیان با 57 هزار نفر جمعیت و پنج هزار 797 کیلومتر مربع وسعت از شمال به شهرستان قاینات از جنوب به شهرستان سربیشه و از غرب به شهرستان بیرجند و شرق آن به طول 70 کیلومتر با افغانستان مرز مشترک دارد.
شهر اسدیه مرکز شهرستان مرزی درمیان در 105 کیلومتری شرق بیرجند قرار دارد.
سایت ایرنا خراسان جنوبی: www.irna.ir/skhorasan
کانال تلگرام: irnabirjand@
*7556*3028*خبرنگار- حکیمه مصطفایی*انتشار- رسول محمدحسنی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.