به گزارش ایرنا محمد بشیری زاده روز یکشنبه در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید ویژه شرکت تعاونی تولید ظفر پایاب سد رزه افزود: هم اکنون هیات مدیره این تعاونی فعالیت موثری ندارند که باید برای حل مشکل این تعاونی در هیات مدیره تحول ایجاد شود.
وی بیان کرد: تاکنون 28 هکتار از اراضی پایین دست این سد به کشاورزان واگذار و برای انتقال آب به این اراضی 22.5 کیلومتر خط انتقال آب توسط آب منطقه ای خراسان جنوبی انجام شده است.
فرماندار درمیان گفت: واگذاری 80 هکتار دیگر از اراضی پایین دست این سد نیز در حال پیگیری است.
وی بیان کرد: در چند سال گذشته 600 میلیون تومان تسهیلات بدون کارمزد برای پرورش 500 راس دام به این شرکت تعاونی اختصاص یافت که هیات مدیره موفق به دریافت این تسهیلات نشده اند.
بشیری زاده، سد رزه درمیان را با ذخیره سالانه هشت میلیون متر مکعب بزرگترین سازه آبی خراسان جنوبی دانست و افزود: باید با توجه به شرایط کم آبی شهرستان باید از آب این سد نهایت استفاده شود.
وی عنوان کرد: هم اکنون به 55 روستای شهرستان با تانکر آبرسانی می شود و کم آبی عامل اصلی مهاجرت روستائیان شهرستان به کلانشهرهاست.
وی به اعضای کارگروه پیشنهاد کرد: مقدار زمین و حق آبه کشاورزان عضو تعاونی سد رزه مشخص شود و هرکدام زیر نظر شرکت تعاونی نسبت به تولید محصول در اراضی اقدام کنند.
شهرستان درمیان دارای 57 هزار نفر جمعیت است و با وسعت پنج هزار 797 کیلومتر مربع از شمال به شهرستان قاینات از جنوب به شهرستان سربیشه و از غرب به شهرستان بیرجند و شرق آن به طول70 کیلومتر با افغانستان مرز مشترک دارد.
شهر اسدیه مرکز شهرستان مرزی درمیان در 105کیلومتری شرق بیرجند قرار دارد.
سایت ایرنا خراسان جنوبی: www.irna.ir/skhorasan
کانال تلگرام: irnabirjand@
*7556*3028*خبرنگار- حکیمه مصطفایی*انتشار- رسول محمدحسنی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.