سید مهدی علیپرست در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در فردوس اظهار داشت: دارالشفاء و بنیاد خیریه امام حسین (ع) فردوس به عنوان بزرگترین مرکز درمانی بخش خصوصی در شهرستان فردوس، بدون هیچ گونه کمک دولتی و تنها با کمک خیرین 14 سال است به عنوان بازوی کمکی در بخش درمان و بهداشت شهرستان فعالیت دارد.
وی افزود: 40 نفر در این مرکز مشغول به کارند و در سال گذشته در بخش مددکاری بنیاد مبلغ 310 میلیون تومان به تعداد 8 هزار و 431 نفر مساعدت شده است.
مدیرعامل دارالشفاء و بنیاد خیریه امام حسین (ع) فردوس بیان کرد: در بخش درمانگاه دارالشفاء نیز به 35 هزار و 823 بیمار نیازمند مبلغ 70 میلیون تومان مساعدت شده است.
وی تاکید کرد: تمام کمکهای این مرکز به صورت مساعدت و غیرنقدی و ارتباط با داروخانهها و یا سایر مراکز درمانی و بیمارستانهای کشور است.
علیپرست از معرفی 310 نفر بیمار محروم و سرطانی به بیمارستان بنتالهدی مشهد خبر داد و افزود: در شهرهای تهران، یزد، مشهد، گناباد، شیراز و بیرجند نیز قرارداد با برخی بیمارستانها داریم و با معرفی بیماران محروم توسط دارالشفاء از 80 درصد تخفیف هزینههای درمانی برخوردار میشوند.
مدیر عامل دارالشفاء و بنیاد خیریه امام حسین (ع) فردوس تصریح کرد: برخی بیماران برای معالجه در شهرهای دیگر حتی برای هزینه سفر مشکل دارند که با هماهنگی لازم توسط نهاد امامت جمعه به 164 نفر هزینه سفر پرداخت شده است.
وی گفت: اکنون نیز 31 بیمار صعب العلاج، 18 بیمار دیابتی و 42 بیمار سرطانی با همت خیرین تحت حمایت این دارالشفاء قرار دارند.
علیپرست خاطرنشان کرد: در بخش تزریقات 25 هزار و 991 نفر، بخش دندان پزشکی 1512 نفر، بخش پزشک عمومی 6 هزار و 223 نفر و بخش کار درمانی 83 بیمار محروم از مساعدتهای این مرکز طی سال گذشته بهرهمند شدند و مبلغ 4 میلیون و 500 تومان نیز برای 64 بیمار که با آمبولانس دارالشفاء به سایر شهرها اعزام شدند مساعدت انجام شده است.
مدیر عامل دارالشفاء و بنیاد خیریه امام حسین (ع) فردوس افزود: طی این مدت برخی تجهیزات پزشکی مورد نیاز از قبیل عصا، ویلچر، دستگاه فتوتراپی، کپسول اکسیژن و واکر نیز به صورت امانت به 286 بیمار واگذار شده است.
وی خاطرنشان کرد: بزودی نیز احداث ساختمان کلینیک تخصصی دارالشفاء در 4 طبقه و زیربنای 2400 متر مربع آغاز خواهد شد و با بهرهبرداری از آن برای 50 نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد میشود.
محوطه آبشارهای دره سبزرود سرایان در فهرست میراث طبیعی- ملی اعلام شد
کارشناس ثبت میراث طبیعی استان خراسان جنوبی گفت: محوطه آبشارهای دره سبزرود سرایان در فهرست میراث طبیعی- ملی اعلام شد.
زهرا رضایی ملکوتی افزود: آبشارهای دره سبز رود که به صورت پلکانی در مسیری به طول حدود 2 کیلومتر قرار دارند در مسیری بسیار صعبالعبور و در عین حال زیبا و دیدنی واقعند که جز با امکانات و تجهیزات کوهنوردی نمیتوان از این آبشارها بازدید کرد.
وی افزود: در این منطقه 19 آبشار وجود دارد که ارتفاع آنها بین 5/1 تا 18 متر است و حوضچههای پای هر آبشار عمقی بین نیم تا 2 متر دارند.
کارشناس ثبت میراث طبیعی استان خراسان جنوبی اظهار داشت: این منطقه جزو مناطق حفاظت شده بوده و گونههای ارزشمند جانوری از قبیل بزکوهی و قوچ در آن یافت میشوند که طبیعت زیبا و بکر دره سبز رود کوهنوردان و دوستداران طبیعت را به این منطقه میکشاند.
رضایی ملکوتی تصریح کرد: محوطه آبشارهای دره سبزرود سرایان به شماره 353 در فهرست آثار طبیعی- ملی ثبت شد.
بازدیدفرمانده یگان حفاظت خراسان جنوبی از آثار تاریخی و فرهنگی شهرستان قاینات
فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی از آثار تاریخی و فرهنگی شهرستان قاینات بازدید کرد و دیدار و نشستی با نیروهای یگان حفاظت شهرستان قاینات داشت.
سرهنگ طاقتی در این نشست اظهار داشت: میراث فرهنگی و آثار تاریخی و فرهنگی حافظ تاریخ کشور است و مأموریت میراث فرهنگی نگهداشت تاریخ برای آینده است که نسل آینده بداند ما از چه تاریخی برخوردار بودیم.
وی بر اهمیت برنامهریزی جهت استفاده حداکثری از امکانات موجود در فعالیتهایی که در راستای اهداف یگان حفاظت انجام میشود تاکید کرد.
فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی در این سفر از شهر قدیم قاین، خانههای تاریخی سلطانی، موسوی، قارنی، موزههای مردم شناسی، مشاهیر و آب، مسجد جامع و پایگاه حفاظتی-پژوهشی بازدید کرد.
انتهای پیام/