شاهرخ عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در درمیان اظهار داشت: در ایام سفر نوروز 96 بیش از 220 هزار نفر از جاذبه‌های تاریخی، مذهبی، گردشگری  و فرهنگی شهرستان قاین بازدید داشتند.

وی با بیان اینکه بیش از 80 هزار نفر از منطقه گردشگری بوذجمهر بازدید کردند گفت: امامزادگان عبدالله کارشک، مسجد جامع قاین، امامزادگان زید النار آفریز، زید موسی بن جعفر قاین و سیدحسن و سید افضل کومیران نیز در رده‌های بعدی حضور بازدیدکنندگان قرار داشته است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قاین نصب و تجهیز پارکها به آلاچیق و سکوهای نشیمن و ایجاد کباب‌پز در مناطق گردشگری، ایجاد 6 بازارچه سوغات و صنایع دستی در شهر قاین، اسفدن، خضری دشت‌بیاض، آرین‌شهر، سه راهی روم و دهشک را از دیگر اقدامات ستاد عنوان کرد.

عباسی با بیان اینکه در این مدت 500 میلیون ریال از محل فروش سوغات و صنایع دستی نصیب صنعت گران صنایع دستی شهرستان شد اظهار داشت: این میزان فروش بیشتر مربوط به جاجیم بافی، ماشته بافی، حوله بافی و سفال و سرامیک بوده است.

وی با اشاره به برنامه‌های جانبی در منطقه گردشگری بوذجمهر گفت: برپایی سیاه چادر عشایر و پخت نان و آش محلی و فرو ش محصولات عشایری و اجرای برنامه‌های شاد و متنوع بومی محلی از مهمترین برنامه‌های اجرا شده است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قاین از اختصاص 200 میلیون تومان به اعتبار ملی به میراث فرهنگی قاین خبرداد و اظهارداشت: از این میزان 100 میلیون تومان به بازارچه دائمی صنیع دستی در شهر خضری دشت بیاض اختصاص یافته و 50 میلیون نیز برای مرمت و بازسازی پایاب مسجد جامع قاین و تبدیل آن به موزه عکاسی تخصیص یافته که به زودی مرمت آن آغاز خواهد شد.

بیش از 70 هزار نفر از مراکز تاریخی، تفریحی و توریستی بشرویه بازدید کردند

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان بشرویه از بازدید بیش از 70 هزار نفر از مراکز تاریخی، تفریحی و توریستی این شهرستان خبر داد.

سیدامیر سلیمانی اظهار داشت: در نوروز امسال بیش از  70 هزار نفر از مراکز تاریخی، تفریحی و توریستی بشرویه  بازدید کردند که این رقم نسبت به سال گذشته افزایش دو برابری دارد.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان بشرویه گفت: در نوروز امسال با همکاری دستگاه‌ها و اعضای ستاد سفرهای نوروزی، تعداد بازدیدها و حضور گردشگران در بافت قدیم شهر بشرویه و بازدید از جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی بشرویه نسبت به سال گذشته افزایش دو برابری داشته است. 

47 هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی شهرستان بشرویه بازدید کردند

وی افزود: از این تعداد 47 هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی شهرستان بازدید کردند و بیش از 20 هزار  مسافر و گردشگر نیز از بافت قدیم شهر بشرویه و اماکن تاریخی شهرستان دیدن کردند.

سلیمانی خاطرنشان کرد: خانه مستوفی، قلعه دختر، خانه تاریخی فیاض بخش، موزه خصوصی شهرستان بشرویه و خانه تاریخی ذبیحی و امامزادگان روستاهای مجد و هوگند  از پربازدیدترین مکان‌های تاریخی و فرهنگی مذهبی این شهرستان در ایام نوروز بوده است.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان بشرویه گفت: با افزایش دو برابری آمار ستاد اسکان آموزش و پرورش شهرستان  در ایام نوروز نسبت به سال گذشته  حدود 5 هزار نفر در اماکن و ستاد اسکان آموزش و پرورش این شهرستان  اقامت کردند.

وی بیان کرد: همچنین در ایام نوروز بیش از 500 نفر در مهمانسرای ادارات و بیش از 100 نفر نیز در هتل شهرستان بشرویه اسکان یافتند.

سلیمانی اظهار داشت: مناطق کوهستانی غرب شهرستان، باغستان ارسک، باغ روستای کرند، کال سرند، روستای خدا آفرید و کال نخاب نیز از پربازدیدترین جاذبه‌های طبیعی بشرویه بوده است.

بیش از 50 هزار نفر در اماکن و مکان‌های گردشگری بشرویه اقامت کردند

وی گفت: در طرح اسکان و اقامت مسافران و گردشگران نوروز امسال بیش از 50 هزار نفر در اماکن و مکان‌های گردشگری بشرویه اقامت داشتند.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان بشرویه بیان کرد: بیشترین اقا مت‌های شهرستان در قالب کمپ‌های موقت و چادرهای مسافرتی در پارک‌ها، حاشیه بلوارها و خیابان‌ها و نیز بقاع متبرکه بوده است.

وی اظهار داشت: قرار گرفتن شهرستان بشرویه در مسیر مواصلاتی استان‌های یزد، اصفهان، فارس و بوشهر به مشهد مقدس سبب شده این شهر از نظر مسیر تردد مسافران موقعیت بسیار خوبی داشته باشد و راه‌هایی که یزد و اصفهان را در گذشته به هرات و در روزگار فعلی به مشهد وصل می‌کند هر دو از بشرویه می‌گذرد و وجود رباط‌های متعدد مانند اصفاک، نیگنان، چاه‌ گنبد،‌ ده محمد، شیرگشت، و چهار دِه در مسیر همین راه‌های قدیمی نشان از موقعیت مهم این منطقه دارد. 

استقبال40 هزار زائر از طرح آرامش بهاری بشرویه

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بشرویه گفت: 40 هزار زائر از اجرای طرح آرامش بهاری در امامزادگان و بقاع متبرکه بشرویه استقبال کردند.

محمود قیصری اظهار داشت: طرح آرامش بهاری در چهار امامزاده از 28 اسفند آغاز و تا 14 فروردین 96 اجرا شده است.

وی ادامه داد: این طرح در آستان امامزادگان محمد بن اصغر (ع) هوگند، بی‌بی نجمه خاتون مجد، محمدبن اسحاق کرند و امامزاده ساغند برگزار شد.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بشرویه تصریح کرد: برپایی خیمه‌های معرفت با حضور دو روحانی اعزامی از قم در خصوص پاسخگویی به سوال‌های شرعی، تشکیل غرفه مشاوره خانواده، برپایی نماز جماعت و دیگر مراسم‌های مذهبی نظیر ادعیه خوانی از جمله برنامه‌های بود که در قالب این طرح اجرا شد.

قیصری اظهار کرد: ایام تعطیلات نوروز بهترین فرصت برای استفاده از ظرفیت‌های فضای اماکن متبرکه برای جذب مسافران و گردشگران نوروزی است.

وی گفت: این ایام زمانی مناسب برای حضور گسترده افراد در اماکن مذهبی و ایجاد ارتباط عمیق بین افراد و فضای معنوی امامزادگان و همچنین انس با بقاع متبرکه است تا زمینه مناسب برای تحقق بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی فراهم شود.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بشرویه تاکید کرد: احیا، تبلیغ و ترویج سنت‌های اصیل اسلامی در بین هموطنان و همچنین ارتقای سطح فکری و فرهنگی زائران و مسافران نوروزی از جمله مهم‌ترین اهداف اجرای طرح آرامش بهاری است.

انتهای پیام/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 605776
  • منبع: tasnimnews.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.