شاهرخ عباسی روز جمعه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی قاینات و قرار گرفتن در کریدور اصلی شرق کشور، مسافران و گردشگران علاوه بر آثار تاریخی، جاذبه های گردشگری،از بقاع متبرکه منطقه دیدن کردند.
وی بیان کرد : بیشترین بازدید کننده تا این لحظه مربوط به منطقه گردشگری بوذرجمهر و بقاع متبرکه است.
دبیر ستاد خدمات سفر قاینات ظرفیت ها و قابلیت های تاریخی، گردشگری ، معنوی و صنایع دستی را عامل ماندگاری مسافران در شهرستان دانست.
عباسی افزود : علاوه بر مرکز شهرستان ، شهرهای خضری دشت بیاض ، نیمبلوک ، آرین شهر و اسفدن با فراهم آوردن امکانات رفاهی کمک شایانی در ماندگاری مسافرین در دیار دارالملک قهستان دارند.
رئیس اداره میراث فرهنگی قاینات یادآو شد. مسافران و گردشگرانی که از این مسیر تردد می کنند می توانند لحظه ی خاطره انگیزی از شهر قاین و مردمان میهمان نوازش را تجربه کنند و سوغات شهرستان مانند زرشک و زعفران و صنایع دستی شامل جاجیم ، سفال و سرامیک و سفره آردی را به عنوان تحفه از این دیار تهیه کنند.
شهرستان قاینات 80 اثر تاریخی و طبیعی ثبت شده در فهرست آثار ملی دارد و 300 اثر تاریخی و طبیعی شناسایی شده دارد که قدیمی ترین اثر ارزشمند شهرستان مسجد جامع شهر قاین است که با شماره 295 در سال 1316در فهرست آثار ملی به ثبت رسید.
* 7218 * 2047 *خبرنگار - محمد امین زرگر * انتشاردهنده - عباسقلی اشکورجیری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.