حجت‌الاسلام منصور هاشمی عصر جمعه به خبرنگاران، افزود: در این موزه وقف ‌نامه ‌های خطی قدیمی نوشته شده روی کاغذ، سنگ و پارچه با خط نستعلیق، قرآن ‌های خطی قدیمی، عکس از اماکن مقدسه و مشاهیر بیرجند، سکه‌ها و دست نوشته‌های قدیمی نگهداری می‌شود.
وی ادام داد: سماورهای زغالی، اتوی زغالی، قهوه‌ جوش، تشت‌ های بزرگ مسی، کاسه و بشقاب‌های قدیمی مربوط به دوره قاجار و صفویه و قرن نوزدهم میلادی از اشیای وقفی این موزه است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان تصریح کرد: موزه وقف بیرجند از سوی اداره اوقاف و امور خیریه بیرجند در بنای تاریخی حسینیه امام رضا(ع) در سال 1382 افتتاح شد.
حجت الاسلام هاشمی گفت: حسینیه امام رضا(ع) واقع در مرکز شهر بیرجند یکی از مهم‌ترین بناهای تاریخی شهر است و از لحاظ معماری این بنا دارای اجزا و عناصر مختلف شامل در ورودی با معماری سنتی هشتی، دالان یا دهلیز، حوض‌خانه، ایوان گنبدخانه و حجره‌هایی در اطراف صحن است.
وی تصریح کرد: مهم‌ترین بخش حسینیه، ایوان آن است که بر روی دهانه‌ای عریض ساخته شده و این بنا در دو طبقه دارای طاق جناقی و تزیینات مقرنس است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان‌جنوبی با تأکید بر تبلیغات بیشتر برای ترویج فرهنگ وقف در استان یادآوری کرد: استقبال مردم از موزه وقف بیرجند مطلوب است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل یادشده علاقه مندان و گردشگران می توانند در ایام نوروز تا 14 فروردین صبح ها از ساعت 00: 09 تا 00: 13 ظهر و بعد از ظهرها از ساعت
00: 16 تا 00: 20شب از موزه وقف دیدن کنند.
2047*خبرنگار و انتشار دهنده- عباسقلی اشکورجیری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.