محمد حسین اشرفی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این پروندهها در سه بخش کالا و خدمات، قاچاق کالا و بخش بهداشت، دارو و درمان بوده است.
وی بیان کرد: در مجموع پروندههای تخلف وارده به شعب تعزیرات حکومتی استان متخلفان به پرداخت ۹۴۹ میلیون و ۵۱۴ هزار تومان جزای نقدی شدند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی اظهار داشت: با توجه به شیوع بیماری کرونا نظارت بر بخش دارو و درمان با جدیت بیشتری در حال انجام است.
وی ادامه داد: در فروردین ماه گذشته ۲۰۳ مورد بازرسی از سطح مراکز تهیه، تولید و عرضه اقلام بهداشتی توسط ۴۲ اکیپ مشترک انجام شد که منجر به تشکیل دو پرونده به ارزش ۲۰ میلیون و ۵۵۱ هزار تومان شد.
اشرفی تصریح کرد: در بخش بهداشت، دارو و درمان بیشترین عنوان تخلف مربوط به رعایت نکردن دستورالعملهای بهداشتی، عرضه و فروش کالای آرایش و بهداشتی فاقد مجوز و حضور نیافتن حضور مسوول فنی در داروخانهها در ساعات مورد نیاز بوده است.
وی عنوان کرد: در این مدت ۳۶ پرونده به شعب تعزیرات حکومتی استان وارد و از این تعداد ۳۳ پرونده مختومه اعلام شد و مبلغ محکومت متخلفان در این بخش ۶ میلیون و ۴۸۰ میلیون تومان است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی یادآور شد: فروردین سال جاری ۷۶ پرونده در حوزه کالا و خدمات وارد شعب تعزیرات حکومتی استان شد که از این تعداد ۶۳ پرونده مختومه شد و متخلفان به پرداخت بیش از ۳۸ میلیون تومان محکوم شدند.
وی گفت: در بخش قاچاق کالا نیز در بازه زمانی مذکور۹۲ پرونده تخلف به شعب تعزیرات حکومتی خراسانجنوبی وارد شده که ۸۱ پرونده مختومه و متخلفان به ۸۷۷ میلیون تومان جزای نقدی محکوم شدند.
اشرفی اظهار داشت: بیشترین تخلفات در بخش کالا و خدمات درج نکردن قیمت، گران فروشی، ارائه ندادن فاکتور خرید، تداخل صنفی و عدم صدور فاکتور خرید بوده است.
وی ادامه داد: در بخش قاچاق کالا نیز خرید و فروش و حمل کالای قاچاق و نگهداری و عرضه کالای قاچاق در واحدهای صنفی از جمله مهمترین تخلفات گزارش شده است.